KTP:n keskikenttä sai lisää vahvistusta

By 03/09/20172017, Uutiset

KTP hankki juuri ennen siirtoikkunan sulkeutumista toisenkin uuden keskikenttäpelaajan, kun 21-vuotias suomalainen Faraz Ahadi siirtyy KTP:hen loppukauden mittaisella sopimuksella. Alkukauden Ykkösen Grankulla IFK:ssa pelannut suomalaisnuorukainen saapuu Kotkaan positiivisin mielin.

–En varmasti muuten olisi tullut Kakkoseen pelaamaan, mutta KTP:ssä on kovat urheilulliset tavoitteet nousta sarjaporrasta ylöspäin. Mikäli nousu toteutuu, mikään ei estä jatkamista uraani Kotkassa pidempäänkin, Ahadi kertoo.

Ahadi on pelikelpoinen jo tämänpäiväisessä vierasottelussa Järvenpään Palloseuraa vastaan. Joukkuetta haluttiin vahvistaa mahdollisten loukkaantumisten ja pelikieltojen varalta. Tänään KTP:ltä on keskikentältä sivussa Marko Tyyskä varoitustilin täyttymisen vuoksi, joten Ahadi noussee heti vastuuseen. Ahadi on ollut mukana KTP:n vahvuudessa jo kahden harjoitusten ajan.

–Joukkueessa on hyvä ja rento meininki päällä. Eihän siitä mitään tulisi, jos hampaat irvessä tehtäisiin homma tavoitteen eteen, Ahadi sanoo.

Keskikenttäpelaaja on KTP:n päävalmentaja Jallu Rantanen tuntee suojattinsa aiemmalta ajalta, sillä hän luotsasi nuorukaista Käpylän Pallon B-junioreissa muutama vuosi sitten.

–Hän on erittäin työteliäs kaveri ja varmasti hyvä lisä joukkueeseen. Hän pitää pallot hyvällä asenteella joukkueella ja vikkelien jalkojensa ansiosta pystyy myös ryöstämään palloja vastustajalta, Rantanen sanoo.

Nuoresta iästään huolimatta Ahadi on pelannut yllättävän paljon miesten otteluita. Kuluvalla kaudella hän on pelannut 17 Ykkösen ottelussa ja kahtena sitä edeltävänä kautena hän edusti KäPan edustusjoukkuetta Kakkosessa.

–Verrattuna Abdiin (hiljattain joukkueeseen liittynyt Abdulkadir Said Ahmed) on ”Farkku” hyökkäysorientoidumpi, Rantanen toteaa.

Ahadin hankkiminen tarjoaa valmennukselle jälleen uusia vaihtoehtoja.

–On myös muistettava, että Doli (Sebastian Dolivo) on vain yhden varoituksen päässä pelikiellosta, joten varmasti joudumme miettimään erilaisia ratkaisuja sen paikkaamiseen, Rantanen aprikoi.