KTP:n 90-vuotisjuhlat lähestyvät

By 15/09/20172017, Uutiset

KTP juhlii 90-vuotista taivaltaan lauantaina 30. syyskuuta Kotkan klubilla. KTP järjestää jalkapallon ja ja koripallon yhteisen juhlagaalan, johon ovat tervetulleita kaikki ne, jotka mieltävät kotkalaisseuran omakseen. Juhlapäivä alkaa jo kello 15 onnitteluilla ja huomionosoituksilla jatkuen varsinaiseen pääjuhlaan kello 19 alkaen.

– Itse pääjuhlassa on mukana yllätysohjelmaa, mutta sen verran voin paljastaa, että musiikkia on ainakin luvassa. Haluamme järjestää juhlat KTP:n tyyliin eli rennolla meiningillä. Ruokailu on toteutettu yhteistyössä Kotkan klubin keittiön kanssa, juhlien seremoniamestari Pekka “Uno” Tuhkanen sanoo.

Juhliin on pukukoodina tumma puku ja naisille suositellaan iltapukua. 90-vuotisjuhliin on mahdollista tehdä pöytävarauksia suoraan Kotkan klubilta puhelimitse 044-751 2786 tai sähköpostitse info@kotkanklubi.com. Illalliskortin hinta on vain 59 euroa.

– Myynnissä on vain 150 lippua, joten parhaat paikat myydään ensimmäisenä. Leijonanosa tuotosta menee KTP:n juniorityön tukemiseen, kuten asiaan kuuluu. Lisäksi paikan päällä on myynnissä KTP:n nimikko-olutta, jota saimme erikoiserän tapahtumaa varten, Tuhkanen kertoo.

Illallisen jälkeen juhla jatkuu kello 22 tanssiorkesterin tahdissa ja kaikille on vapaa pääsy.