KTP:lle kaivattua vahvistusta hyökkäyspäähän

By 03/08/20212021, Uutiset

KTP on hankkinut hyökkäykseensä vahvistusta 29-vuotiaasta espanjalaisesta Juan Esnáiderista. Hän on Madridissa syntynyt Villarealin kasvatti ja pelannut urallansa pääasiassa espanjalaisissa alasarjan joukkueissa, käyden kokeilemassa myös Sveitsin Superliigassa kaudella 2016–2017. KTP on tehnyt hyökkääjän kanssa loppukauden kestävän sopimuksen, jossa on optio myös ensi kaudesta.

Esnáider on pelipaikaltaan keskushyökkääjä. Hän pelasi viime kaudella Espanjan kolmannella sarjatasolla Segunda B:ssä pelaavan Navalcarneron joukkueessa. Hyökkääjä oli isossa roolissa Copa del Reyssä iskien kaksi maalia, kun hänen joukkueensa pudotti silloisen La Liga joukkue Eibarin jatkosta lukemin 3–1.

Päävalmentaja Gabri kertoo, että Juan Esnáider on juuri sellainen hyökkäyspäänpelaaja, mitä KTP tarvitsee. Gabrin mukaan Esnáider on vahva maalintekotilanteissa ja tehokas niin pallollisena kuin ilman palloakin. Hän pystyy auttamaan joukkuetta luomaan maalintekopaikkoja omalla liikkeellään ja syötöillään, sekä viimeistelemään itse.

Juan on toisen sukupolven jalkapalloilija. Hänen isänsä on argentiinalainen Juan Esnáider tehden La Ligassa kunnioitettavan uran pelaten yhteensä 166 ottelua edustaen muun muassa Real Madridia ja Atlético Madridia. Argentiinalainen pelasi myös Mestareiden liigassa 14 ottelua ja edusti Argentiinan A-maajoukkueessakin kolmen ottelun verran.

KTP:ssä toivotaan Esnáiderin olevan kokoonpanossa jo HJK:ta vastaan pelattavassa kotiottelussa lauantaina 7.8.
Tervetuloa Kotkaan! Asunnot KTP:n uusi pelaajille tarjoaa Kotkan Asunnot. Lisätietoja yhteistyökumppanista tästä.