KTP:lle brasiliailainen vahvistus keskikentälle


KTP on solminut vuoden mittaisen sopimuksen brasilialaisen Filipe Monteiro De Mellon kanssa. Tuleva kausi on brasiliaiselle keskikenttämiehelle jo kuudes Suomessa. Mello on pelannut aikaisempina kausina Ykköstä Hongassa ja EIF:ssä sekä Kakkosta PKKU:n sekä BK-46:sen riveissä.

– Mello on hyvä vahvistus meidän keskikentälle: tarpeeksi monipuolinen ja riittävän omanlainen täydentämään keskikentän osaamista. Mello pystyy toteuttamaan meidän pelisuunnitelmaa ja tarvittaessa myös tukemaan hyökkäyksiä, KTP:n valmentaja Jari-Pekka Gummerus luettelee.

KTP oli tuttu joukkue Mellolle jo aikaisemmilta vuosilta ja tuttu pelikaveri Silva helpotti entisestään päätöstä siirtyä KTP:n paitaan.

– Suomi on hyvä maa: kaikki toimii ja ihmiset ovat ystävällisiä. Ja kun on saanut ystäviä täällä niin kaikki on helpompaa. KTP oli tuttu joukkue ja Silvan kanssa olemme aiemminkin pelanneet yhdessä, joten valinta oli helppo, Mello kertoo syistään siityä raitapaitaan.

– Keskikentälle ei vielä ole liikaa tunkua ja lähtökohtaisesti yhtä keskikenttämiestä haetaan leventämään rinkiä pitkän kauden varalle, kommentoi Gummerus tulevista hankinnoista.

Kymen Sanomien artikkeli pelaajasopimuksesta.