KTP:lla ravintolailta MYÄ YHES-hengessä

By 11/10/20212021, Uutiset

KTP-Basket ja FC KTP olivat viimeksi liikkeellä ”MYÄ YHES”-hengessä kaksi vuotta sitten syyskuussa, kun koripalloilijat olivat jalkapalloilijoiden vieraina Ykkösen ottelussa Arto Tolsa Areenalla. Ennen peliä suoritettiin muodollinen pallonvaihtorituaali, kun korisjoukkueen kippari Michael Pounds ja jalkapallojohtaja Jukka Vilkki vaihtoivat pelivälineitä. (KUVA: Mikko Mäkelä)

FC KTP ja KTP-Basket järjestävät kaikelle kansalle avoimen ”Vihreävalkoisen illan” soittoruokala Karoliinassa torstaina 21.10.2021 kello 18.30 alkaen. Kolmas kumppani tapahtuman toteuttajana on ravintola Karoliina.

Koripallo-KTP lanseerasi kaksi vuotta sitten sloganin ”MYÄ YHES!”, jolla korostetaan kotkalaisuutta, ktpläisyyttä ja sitä, että yhdessä saadaan paljon enemmän aikaan kuin yksin.

Tuon iskulauseen viesti on molemmille lajeille – myös jalkapallo-KTP:lle – yhteinen. Kotkan pitäminen yhtenä maamme palloilukeskuksista vaatii hyvää yhteishenkeä, ja sitä korostetaan ravintolaillakin.

Vihreävalkoisen illan” ohjelma on luonnollisesti palloilu- ja kilpailuhenkinen. Luvassa on pelaaja-, valmentaja- ja seurajohtajahaastatteluja. Kulissien edestä ja takaa kuullaan huhuja, juoruja ja paljastuksia sekä ihan oikeita uutisiakin. FC KTP:lla muun muassa on kertoa uusista pelaajarekrytoinneista, pelataanpa ensi kaudella millä sarjatasolla hyvänsä.

Jos käy niin, että putoamme Veikkausliigasta, nostamme kädet reilusti pystyyn ja tunnustamme virheemme. Emme kuitenkaan aio heittää pyyhettä kehään, ja uuden kauden valmistelut ovat jo käynnissä, kertoo FC KTP:n puheenjohtaja Jukka Mustonen.

KTP-Basketin Korisliiga-kausi on alkanut vaihtelevasti. Plakkarissa on jo sekä voittoja että tappio. Joukkueen sisällä on vahva usko menestykseen, ja siitä saadaan tekemisentuoksuiset tuoreet terveiset salilta.

Ravintoillan ohjelmaan kuuluu myös arpajaisia periaatteella ”jokainen arpa voittaa”, urheiluaiheisia tietokilpailuja sekä huutokauppa. Se, mistä huudetaan, kerrotaan näillä nettisivuilla lähipäivinä.

Tapahtumassa on myynnissä rajattu erä sekä jalkapallon että koripallon fanituotteita.

Vihreävalkoisen illan” tarjontaan kuuluu myös musiikkia. Siitä vastaa kotkalainen mutta jo muuallakin nimeä tehnyt laulaja-artisti Ella Tepponen taustasoittajiensa Teemu Seppälän ja Timo Mynttisen kanssa.

Ennen elävän musisoinnin alkua ja tauoilla KTP-illan taustalla soi koostetallenne seurahenkisistä biiseistä vuosien varrelta. Niitä on yllättävän paljon, parisenkymmentä.

KTP-iltaan on vapaa pääsy. Kannattaa huomioida, että soittoruokala Karoliinan asiakaskapasiteetti on 150 henkeä. ”Nopeat syövät hitaat”, ja tulemalla ajoissa paikalle, varmistaa sisäänpääsynsä.

Koronapandemian aiheuttamia ravintolarajoituksia ei tällä hetkellä ole. On kuitenkin syytä muistaa pari asiaa. Paikalle ei saa tulla, jos tuntee itsensä sairaaksi, käsihygieniasta on pidettävä huolta, eikä maskin käyttö ole kiellettyä.

Karoliinan väki on luvannut loihtia KTP-teemajuoman, ja torstai-iltana ”happy hour” on pidempi kuin tunnin mittainen.

Seuraa FC KTP:n (fcktp.fi) ja KTP-Basketin (ktpbasket.fi) verkkosivuja lähipäivinä. Teemme aika-ajoin lisää paljastuksia ”Vihreävalkoisesta illasta”.