KTP vahvistuu laitapelaajalla


Siirtoikkunan avauduttua KTP on päättänyt vahvistaa rivejään. KTP ja Yerai Couñago Vilaboa ovat solmineet loppukautta kattavan sopimuksen. 26-vuotiaan espanjalaisen pelipaikka löytyy laidasta, sillä hän pystyy pelaamaan niin laitapuolustajana kuin -hyökkääjänä. Vilaboa on ollut mukana KTP:n harjoituksissa näyttämässä taitojaan, ja hän vakuutti valmennusjohdon osaamisestaan.
–Vilaboa on teknisesti taitava, hyvä ohittamaan yksi vastaan yksi -tilanteissa ja osaa pelata myös muodon sisällä. Yritimme saada hänet joukkueeseen jo keväällä, mutta hänen sen hetkinen seuransa halusi pitää hänet kauden loppuun saakka, KTP:n päävalmentaja Jari-Pekka Gummerus kertoo.

Kotimaassaan Espanjassa Vilaboan seurat ovat olleet Arosa SC, Alondras CF, CD Choco ja Coruxo FC. Hän on pelannut aiemmin urallaan myös Suomessa, sillä vuonna 2014 hän pelasi FC Hongassa ja vuosina 2015–2016 PK-35 Vantaassa. Veikkausliigassa Vilaboa on pelannut kaikkiaan 20 ottelua tehden niissä kolme maalia ja antaen seitsemän maalisyöttöä. Ykkösessä hän on pelannut 23 ottelua, joissa hän on viimeistellyt viisi maalia. Vilaboa on edustuskelpoinen KTP:n seuraavassa ottelussa ensi lauantaina 14.7., kun AC Oulu saapuu Arto Tolsa -areenalle.