KTP vahvisti keskikenttäänsä

By 25/08/20172017, Uutiset

KTP ja Said Ahmed Abdulkadir ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Pelaajasopimuksessa on myös optiona kaksi seuraavaa vuotta, mutta ne raukeavat mikäli sarjanousu Ykköseen ei kuluvan kauden päätteeksi toteudu.

Abdulkadir tunnetaan kovaluisena keskikenttäpelaajana, joka on kova tekemään töitä ja voittamaan kaksinkamppailuja. Runsas kuukausi sitten 18 vuotta täyttänyt Abdulkadir edusti alkukauden ajan Veikkausliigaseura PS Kemiä. Todellinen läpilyönti liigaympyröissä jäi kuitenkin tekemättä viikko ennen sarjakauden alkua tapahtuneen loukkaantumisen takia.

–Sain hieman peliaikaa kahdessa Suomen cupin ottelussa sekä pelasin harjoitusotteluissa täysiä minuutteja. Sain valmennukselta hyvää palautetta otteistani, kunnes sitten nilkkavamma pakotti minut noin 10 viikon sairauslomalle. Nyt olen kuitenkin toipunut täyteen kuntoon ja valmis taistelemaan paikasta avauskokoonpanossa, Abdulkadir sanoo.

Abdulkadirin hankinta sopii KTP:n tekemään linjaukseen, jossa joukkueeseen hankintaan nuoria ja eteenpäin pyrkiviä pelaajia. Abdulkadir on jalkapallon suhteen erittäin tavoitteellinen ja haluaa auttaa kotkalaisseuraa nousemaan sille sarjatasolle, minne se kuuluukin. Abdulkadirin lisäksi KTP pitää silmät auki nuorien kykyjen osalta.

–Kotka on hyvä paikka nuorelle tulla kehittymään, sillä meillä on olosuhteet kunnossa. Samalla toivomme, että nämä nuoret nousisivat meidän kanssamme yhdessä ylemmille sarjatasoille, KTP:n hallituksen jäsen Jukka Mustonen kertoo.

Abdulkadir näkee itsekin, että KTP olisi seura, jossa hänellä on hyvät mahdollisuudet kehittyä entisestään pelaajana. Reilun viikon ajan kotkalaisjoukkueen mukana harjoitellut keskikenttäpelaaja on vakuuttunut näkemästään ja kokemastaan.

–Harjoitukset ovat olleet todella hyviä ja olen viihtynyt Kotkassa erinomaisesti, Abdulkadir toteaa.