KTP Tähtirintojen vieraaksi

By 05/10/20182018, Ennakot

Käytännössä edellisessä ottelussa sarjapaikkansa varmistanut KTP pelaa ensi lauantaina 6.10. Helsingissä HIFK:ta vastaan. Kun kolme kierrosta on pelaamatta, taistelee HIFK vielä suorasta noususta Veikkausliigaan, kun taas KTP saa toimia kiusantekijän roolissa.

KTP:n loppukauden kolme ottelua voivat koitua mielenkiintoisiksi ajatellen Ykkösen kärkitaistoa. KTP kohtaa lauantaina tällä hetkellä kakkosena olevan HIFK:n ja päätöskierroksella tällä hetkellä ykkösenä olevan KPV:n. KTP voi omilla otteillaan ja peliesityksillään sotkea vielä kärjen järjestystä.

KTP ei tällä kaudella ole hävinnyt HIFK:lle. Kesäkuussa pelattu vierasottelu oli KTP:ltä erittäin väkevä esitys ja pelillisestä hallinnastaan huolimatta ottelu päättyi 1–1-tasapeliin. Elokuun alkupäivinä pelattu kotiottelu päättyi KTP:n 2–1-voittoon.

Vihreävalkoiset voivat hakea motivaatiota otteluun vaikka tästä faktasta, että viimeisen viiden vuoden aikana KTP ei ole kertaakaan vielä voittanut Helsingissä IFK:ta. Viisi vuotta pitää sisällään kaksi kohtaamista niin Ykkösessä kuin Suomen Cupissa sekä vuonna 2013 joukkueet kohtasivat Kakkosessa.

HIFK lähtee otteluun vahvassa kurssissa, sillä se on voittanut kolme edellistä ottelua päästämättä maaliakaan.

HIFK–KTP. Lauantaina 6.10. kello 17 @ Telia 5G Areena.