KTP solmi tukun pelaajasopimuksia

By 19/12/20182018, Uutiset

KTP on jälleen edennyt pelaajaneuvotteluissa ja on valmis julkaisemaan uusia pelaajasopimuksia. Matias Lindfors jatkaa vihreävalkoisissa kahden vuoden mittaisella sopimuksella ja omiin juniorilupauksiin lukeutuva Juuso Anttila allekirjoitti kolmivuotisen jatkosopimuksen. Uutena pelaajana KTP-paidan pukee päällensä Tuomas Ollila, joka raapusti nimensä kaksivuotiseen sopimukseen.

Ensi helmikuussa 22 vuotta täyttävä Matias Lindfors lukeutui viime kaudella KTP:n parhaimmistoon. Monella eri pelipaikalla viime kaudella nähty keskikenttäpelaaja kuuluu nuoresta iästään huolimatta sangen kokeneeseen kaartiin, sillä ensi vuonna Lindforsille käynnistyy jo neljäs kausi Ykkösessä.

–On ilo jatkaa upeassa jalkapallokaupungissa. Seuran osoittama kiinnostus ja arvostus olivat isoja tekijöitä jatkoni kannalta. Lisäksi valmennuksen siirtyminen entistä ammattimaisempaan suuntaan kiinnostaa minua, Lindfors sanoi.

Juuso Anttila haisteli viime kaudella edustusjoukkueen tunnelmia kuuluen joukkueen harjoitusrinkiin. Debyytti Ykkösessä jäi vielä keskuspuolustajalta tekemättä, mutta on todennäköistä, että ensiesiintyminen on edessä ensi sesongilla. Viime vuonna Anttila pääsi pelaamaan alle 16-vuotiaiden maajoukkueessa.

–Viihdyn Kotkassa erinomaisesti ja täällä on erinomaiset puitteet harjoitella. Täältä löytyy myös useita valmentajia, jotka haluavat viedä minua eteenpäin pelaajana. Kotkaan ja omilleni muuttaminen on helpottanut treenaamista. Enää en ole vanhempien armoilla, että pääsenkö harjoittelemaan salilla ja kentällä, vuonna 2002 syntynyt Anttila tuumasi.

18-vuotias Tuomas Ollila edusti viime kaudella Ykkösessä pelannutta Klubi 04:sta 18 ottelussa. Vasempana laitapuolustajana viihtyvä Ollila lukeutuu myös ikäluokkansa maajoukkuepelaajiin. KTP:ssä uskotaan Ollilan ottavan jälleen kehitysaskeleita pelaajana.

–Saavun Kotkaan ehdottoman hyvillä mielillä. Olen kuullut Kotkasta pelkkää hyvää ja on hienoa päästä pelaamaan perinteiseen jalkapallokaupunkiin. Ensi kauden tavoitteeni on ottaa paikka avauskokoonpanosta ja pelata hyvä ja ehjä kausi. Tietysti tärkeänä tavoitteena on auttaa joukkuetta nousutavoitteessa, Ollila kertoi.