KTP palkkaa olympiamitalisti Stewartin

FC KTP tiedottaa tehneensä valmentajasopimuksen 34-vuotiaan Kerron Stewartin kanssa. Jamaikalainen pikajuoksija muistetaan parhaiten Pekingin olympialaisista, joissa hän saavutti kaksi henkilökohtaista mitalia. Jamaikan kivikovassa pikaviestijoukkueessa Stewart on voittanut kolme mm-kultaa sekä kolme hopeaa. Valmennuspäällikkö Jari-Pekka Gummerus valottaa Stewartin tulevaa roolia seurassa.

-Stewart tulee juoksuvalmentajaksi KTP:n organisaatioon. Lisäksi tulemme myymään hänen valmennuspalveluitaan suomalaisille yleisurheiluseuroille ja urheiluakatemioille. Järjestämme yhdessä Stewartin kanssa noin kolmen päivän mittaisia valmennusleirejä, joihin otamme kerrallaan rajatun määrän urheilijoita. On myös mahdollista että hän tulevana kautena pelaa KTP:n naisten edustusjoukkueessa, valottaa Gummerus tehtyä sopimusta.

Gummerus kertoo kontaktin syntyneen tutun agentin kautta.

-Stewart on pelannut jalkapalloa High School-tasolla, ja yleisurheilu-uransa jälkeen hän on vaihtamassa takaisin jalkapalloon. Agentti tarjosi häntä meille, ja ajatusta työstettyämme ja ideoituamme olemme nyt tässä pisteessä että sopimus voidaan julkistaa, kertoo Gummerus.

Stewartin valmentajasopimus alkaa toukokuussa, ja kestää kuluvan vuoden syyskuuhun.