KTP nappasi pisteen sarjakärjeltä

KTP nousi vajaa kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa tasoihin Ykkösen sarjakärki EIF:ia vastaan. Jos ensimmäistä puoliaikaa hallitsi vierasjoukkue, otti kotijoukkue toisella 45-minuuttisella komennon itselleen. Ottelu loppu päättyi ikävään välikohtaukseen.

Ensimmäiset puoliajat ovat olleet viime aikoina KTP:lle hankalia. Näin oli myös kotiottelussa tammisaarelaisjoukkuetta EIF:ia vastaan, sillä vierailijat hallitsivat avauspuoliskon kenttätapahtumia.

KTP tuli kuitenkin kentälle tauon jälkeen kuin uudesti syntyneenä ja otti tahtipuikon heilutettavakseen. Kärjessä viilettäneellä Aleksi Tarvosella oli parikin hyvää tilaisuutta viedä isännät johtoon, mutta pelikellon käydessä 66. minuuttia vierailijoiden Atte Sihvonen iski ottelun avausmaalin. KTP nousi kuitenkin tasoihin 83. minuutilla, kun Jean Silva pelasi pallon Quincy Oseille, joka laukoi pallon tarkasti tammisaarelaisten rysään. Tasoitusmaali oli vähintäänkin ansaittu, sillä KTP:llä oli hyviä paikkoja lisäosumienkin tekemiseen.

KTP ja EIF Ovat pelanneet tällä kaudella todella tasaisia otteluita, mutta ennen maanantai-iltaista tasapeliä kotkalaisjoukkue oli joutunut poistumaan kentältä niukan tappion jälkeen. Nyt saavutettu piste oli ensimmäisen Ykkösen johdossa olleelta EIF:lta. Tasapeliin jääminen nosti EIF:n samoihin pisteisiin HIFK:n kanssa, mutta parempi maaliero nosti helsinkiläiset sarjakärkeen.

Ottelun lopussa koettiin väliepisodi, jossa erotuomari Mikko Möröllä oli vaikeuksia pitää tilanne hallinnassa. EIF:n maalivahti Jonatan Jäntti satutti itseään törmäystilanteessa Silvan kanssa. Jäntti kuumeni tilanteessa ja alkoi sättiä tätä ulkonäköön liittyvillä ilmaisuksilla. Kun Mörö lopulta päätti ottelun, jatkui vielä välienselvittely niin, että erotuomarien lisäksi tarvittiin järjestyksenvalvojia pitämään pelaajat erossa toisistaan. Minuuttien jälkeen tilanne lopulta rauhoittui.

KTP:llä on tällä viikolla kahden ottelun viikko, sillä lauantaina 1.9. on vuorossa vielä vierasottelu AC Kajaania vastaan.