KTP lähtee kuromaan eroa umpeen

By 12/10/20172017, Ennakot

KTP:n taival Ykkösen nousukarsinnoissa jatkuu tulevana lauantaina jälkimmäisellä osaottelulla Kajaanissa. AC Kajaani johtaa ensimmäisen osan jälkeen maalein 3–1. KTP:ssä tiedostetaan haasteellinen tilanne, mutta joukkue ei aio missään nimessä luovuttaa.

 

–Vastahan tässä on pelattu ottelun ensimmäinen puoliaika ja nyt edessä on toinen puolisko. Laitamme kaiken peliin, mitä kropasta lähtee irti. Uskomme, että se riittää tarpeeksi hyvään ja riittävään lopputulokseen, KTP:n toppari Topi Pasi sanoo.

 

Jatkopaikka vaatii KTP:n voittoa. Vaihtoehtoja on monia. Samainen 3–1-tulos veisi ottelun 2 x 15 minuuttia kestävään jatko-otteluun, mutta esimerkiksi 3–0 tai 4–2-voitto takaisi kotkalaisjoukkueelle nousun ensi kaudeksi sarjaporrasta ylöspäin.

 

–Tilanne on joukkueessa tiedostettu. Nyt pitää vain hyökätä, luotava maalipaikkoja ja niistä pitää iskeä palloja sisään. Tämä on vaikea tehtävä, muttei mahdoton. Olemme aiemminkin tällä kaudella tehneet paljon maaleja, Pasi vakuuttaa.

 

Karsintojen avausosan hahmoja oli keskikentällä kajaanilaisten peliä johtanut Alberto Ramirez sekä kaksi maalia viimeistellyt isokokoinen Michael Ibiyomi. Pasi uskoo joukkueen löytäneen keinot kajaanilaisten syömähampaiden pysäyttämiseen.

 

–Tiedämme, että Kajaanin peli pyörii muutaman vahvan pelaajan ympärillä. Meidän on oltava hereillä entistä paremmin. Toiseen otteluun on helpompi lähteä, kun nyt tunnemme vastustajan entistäkin paremmin, Pasi sanoo.

 

AC Kajaani–KTP lauantaina 14.10. kello 15:00 Kajaanin liikuntapuistossa.