KTP kukisti Klubi 04:n selvästi

By 25/02/20162016, Uutiset

KTP sai harjoituskauden viidenteen otteluun vieraita Helsingistä, kun se kohtasi Kakkosen Klubi 04:n Ruonalan hallissa.

Ottelu oli lähes koko ysikymppisen kotkalaisten hallinnassa ja ottelun loppulukemiksi kirjattiin lopulta 3-1 lukemat.

Kotijoukkue siirtyi ottelussa 1-0 johtoon, kun peliä oli käyty noin vartin verran. Keskialueella hyökkäävässä roolissa pelannut Jussi Aalto lähetti keskityksen ja Niko Ikävalko puski ottelun kahdesta osumastaan ensimmäisen. Pääosin nuorista pelaajista koostunut Klubi 04 pääsi ottelussa kuitenkin tasoihin, kun Tapio Valve pääsi yllättämään KTP:n maalia vartioineen Sauli Kilpeläisen.

Ennen taukoa KTP siirtyi uudelleen johtoon “Geru” Aallon hyvän yksilösuorituksen myötä. Mies käännähti terävästi rangaistusalueella ja laukoi pelivälineen maalin kattoon.

Toisella jaksolla ote säilyi kotkalaisryhmällä ja se onnistuikin vielä kertaalleen maalinteossa, kun pirteästi kärjessä esiintynyt Ikävalko laukoi illan toisen osumansa. Jaksolla nähtiin KTP:n neljäskin osuma, muttei ottelun tuomaristo sitä havainnut. Matias Lindforsin tarkka alakulma laukaus näytti kimpoavan tolpasta ulos, mutta todellisuudessa pallo palautui kentälle maalin sisällä olleesta maalikehikon renkaasta.

KTP:n penkin päässä nähtiin poikkeuksellisesti joukkueen kakkoskoutsi Ossi Virta, joka oli ottanut tähän otteluun päävalmentajan roolin, vaikka myös Sami Ristilä oli paikalla. Aktiivisesti joukkuettaan ohjeistanut Ossi näki ottelussa paljon positiivista, mutta toisaalta töitäkin on vielä tehtävä.

-Olen tyytyväinen tämän päivän esitykseen. Erityisesti heikon Honka-pelin jälkeen hyvä peliesitys ja voitto lämmittää mieltä.
Puolustuksellisesti erilaisilla prässitasoilla toimiminen onnistui yhtä 15 minuutin jaksoa lukuunottamatta hyvin, jolloin olimme viennissä.
Pallollisessa pelissä onnistuimme hyvin monipuolisessa murtautumisessa eri kaistoilta sekä eri rytmeillä.
Paljon on töitä edessä, mutta tästä on hyvä jatkaa, Virta summasi.

KTP:n kokoonpano :

Kilpeläinen

Ositashvili
Dolivo
Pasi
Salonen

Kannah
Minkenen
McFaul
Tarvonen

Aalto
Ikävalko

Vaihdosta sisään

Oksanen
Lindfors
Schwalenstöcker
Kekkonen
Usta