KTP korkkasi harjoituspelikautensa – TamU maalin verran parempi

KTP:n kauden ensimmäinen harjoitusottelu päättyi 1–2-tappioon Tampere Unitedilla. Pääosin nuorilla oman kylän pojilla ja testipelaajilla ottelun läpi pelannut KTP joutui myöntämään tamperelaisten paremmuuden paikoitellen erittäinkin vauhdikkaan kamppailun päätteeksi.

KTP pelasi ottelun käytännössä kahdella eri joukkueella. Vain maalilla pelannut Pyry Piirainen sekä kenttäpelaajista Arnaud Fezui ja Kimi Kolsi aloittivat molemmat puoliajat, mutta kaksikko vaihdettiin puoliajan aikana pois kentältä. ’

TamU siirtyi 1–0-johtoon kulmapotkun jälkitilanteesta 50. minuutilla, kun Jere Remes survoi pallon verkon perukoille. KTP:n tasoitusmaalista vastasi 67. minuutilla Tuukka Kurki kamppailun 68. minuutilla. Kurki laukoi pallon tarkasti vasempaan alakulmaan Kalle Multasen tarjoilusta.

Kauaa ei kotkalaisjoukkue saanut nauttia tasatilanteesta, sillä sinipaidat iskivät jo heti seuraavasta hyökkäyksestään. Vain minuuttia myöhemmin KTP:n osumasta Taavi Abruguah laukoi pelivälineen tarkasti oikeaan alakulmaan. KTP:llä oli lopussa erinomainen paikka tasoittaa peli, mutta Multasen yritys siivottiin viime hetkessä aivan maaliviivan tuntumasta.

Reilun viikon ajan koko joukkueen voimin harjoitelleen KTP:n peli ei millään muotoa ollut vielä uomissa, sillä mukana oli paljon toisilleen entuudestaan vieraita pelaajia. Toisella puoliajalla KTP onnistui avamaan peliä ja rakentamaan hyökkäyksiä harjoituksissa opeteltujen kuvioiden kautta.

Erityismaininnan osaamisestaan saa tällä kertaa Kolsin veljeksistä nuorempi Kimi, joka pelasi ensimmäisen ottelunsa edustusjoukkueen paidassa. Lisäksi laitapuolustaja Tuomas Ollila näytti toisella puoliajalla olevansa mies paikallaan.

Liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä ei kannata tuloksesta tai peliesityksestä tehdä. Ensi viikolla harjoitukset jatkuvat ja lauantaina on luvassa harjoitusottelu Veikkausliigajoukkue FC Lahtea vastaan. Ottelusta on helppo povata ennakkoon täysin erilaista kamppailua kuin mitä peli oli Tampere Unitedia vastaan. Kausi on kuitenkin nyt korkattu harjoituspelien osalta.

 

KTP 1. puoliajalla:

Piirainen, Koistinen, Fezui, Voutilainen, Paavola, Lutumba, Bourrier, Ikonen, Eerola, Kuznetsov, K. Kolsi.

  1. puoliajalla:

Piirainen, Ollila, Fezui (65. Laitinen), Voutilainen, M. Kolsi, Nissinen, Lindfors, K. Kolsi (84. Lassila), Leppänen, Kurki, Multanen.