KTP kohtaa hyvävireisen Järvenpään Palloseuran

Kesä on kääntymässä syksyksi ja jalkapalloväelle se tarkoittaa jännittäviä aikoja. Niin leveä on kakkosen a-lohkon kärki, ettei pistemenetyksiin ole KTP:lläkään juurikaan varaa. Viiteen viimeiseen sarjaotteluun lähdettäessä käytännössä neljällä joukkueella on vielä mahdollisuus nousukarsintaan.

Kuudentena majaileva JäPS on piristynyt oivaan vireeseen, ja on voittanut kolmesta edellisestä ottelustaan kaikki. Viimeisimpänä Järvenpään keskuskentältä poistui ruma tappio kotiinviemisinään Legirus Inter.

KTP matkustaa uudellemaalle haastavista lähtökohdista. Poissa ovat alaraajavammoista kärsivät Ousman Jarju ja Niko Ikävalko, sairastunut Onur Celik sekä korttitilinsä täyttänyt Marko Tyyskä. Valmentaja Rantasella onkin varmasti mietittävää aloituskokoonpanoa hahmotellessaan.

Jallulla on korttipakassaan kuitenkin uusi jokeri, sillä KTP on solminut sopimuksen Grankulla IFK:ta aiemmin tälle kaudella edustaneen Faraz Ahadin kanssa. Tarkemmin pääset tutustumaan tuoreen sopimuspelaajan mietteisiin huomenna ilmestyvässä haastattelussa ja tositoimissa Ahadin ja muut vihreävalkoiset voit nähdä Järvenpään keskuskentällä huomenna sunnuntaina kello 17:00.