KTP kellisti Gnistanin Cupin kotiavauksessa

Kymmenen astetta pakkasta, luminen ja liukas pelialusta eivät lannistaneet KTP:tä Suomen Cupin kotiavauksessa Gnistania vastaan, vaan joukkue pokkasi tyylikkään 2–0-voiton. Kamppailun molemmat maalit syntyivät jo avauspuoliajan aikana.

Cupin avauksessa niukan 0–1-tappion kärsinyt KTP ei aikaillut maalinteossa, kun ensimmäisen kerran pallo kaivettiin helsinkiläisten maalista jo kuudennella peliminuutilla. Gnistanin puolustus onnistui selvittämään vain puolittain kulmapotkun ja brasilialaiskärki Jean Silva puski pallon taidokkaasti verkon perukoille.

Toinen osuma syntyi vain hetki ennen taukovihellystä. Pelikello näytti jo 45 minuutin täyttyneen, mutta erotuomarin antamalla lisäajalla Aleksi Pahkasalo näytti viimeistelijän taitojaan. Pahkasalo latasi voimalla Manelin keskityksen maaliin.

Toisella puoliajalla Gnistan piti palloa hallussaan aavituksen kotkalaisia enemmän, mutta maalipaikoille ei joukkueella ollut asiaa. KTP:llä sitä vastoin oli muutamia erinomaisia paikkoja lisätä johtoaan, mutta enempää maaleja ei nähty.

KTP:n taival Cupissa jatkuu jo ensi perjantaina, kun raitapaidat matkustaa viime kauden päätteeksi Veikkausliigasta pudonneen HIFK:n vieraaksi.