KTP julkaisee uuden tähtituotteen

By 01/04/20182018, Uutiset

Kotkalaisten suosima herkku, perinteinen toriposso, saa rinnalleen todellisen haastajan, kun KTP lanseeraa markkinoille uutukaisen KTP-posson. Kyseessä ei ole mikä tahansa toriherkku, sillä mukana on kansainvälistä tuulahdusta, sillä uutukaisherkun suunnitteluun ovat osallistuneet KTP:n tämän kauden ulkomaalaispelaajat.

KTP-posso arvostaa kotkalaisia possoperinteitä, mutta pitää sisällään vihreävalkoista hilloa. Vihreävalkoinen väri posson täytteeseen on valmistettu KTP:n keskikenttäpelaaja Chris Jamesin kotimaasta Uudesta-Seelannista tuoduilla kiiveillä sekä lisäksi ranskalaispuolustaja Jean-Cristophe Coubronnen kermatuntemuksella.

KTP on ottanut yhteyttä myös viime kaudella pelanneeseen Jhonatan Donadoon, jonka kontaktien avulla saadaan toimitetuksi Kotkaan Kolumbiasta valtavat määrät sokeria possojen tekoon.

KTP:n hallituksen jäsen Jukka Mustonen uskoo, että KTP:n synnyttää tähtituotteen, sillä jo nyt tuotteella on ollut kansainvälistä kiinnostusta.

–Pelaajaamme ovat olleet aktiivisesti kehittämässä tuotetta sillä silmällä, että se toimisi myös kansainvälisillä markkinoilla. Uudesta-Seelannista on ollut jo halukkuutta kuulla salainen reseptimme, Mustonen kertoo.

Uutukaisherkkua pääsee maistamaan vasta KTP:n ensimmäisessä kotiottelussa puolentoista kuukauden päästä. KTP tarjoaa 14.5. pelattavassa Klubi 04-ottelussa vihreävalkoiseen sotisopaan sonnustuneille KTP-possomaistiaisia.

Lue aiheesta lisää täältä.

 

Next Post