KTP ja Pahkasalo jatkosopimukseen – ”Haluan auttaa KTP:tä nousemaan liigaan”

By 12/09/20182018, Uutiset

KTP ja Aleksi Pahkasalo ovat päässeet yhteisymmärrykseen 1+1-vuotisesta jatkosopimuksesta. Sopimuksen optiovuosi astuu automaattisesti voimaan, mikäli seura yltää tavoitteeseensa liiganoususta. 10 maalia tällä kaudella viimeistellyt hyökkääjä on viihtynyt vihreävalkoisissa ja piti jatkosopimukseen pääsyä erinomaisena asiana.

–Mielestäni ensimmäinen kauteni KTP:ssä ja ylipäätänsä Ykkösessä on ollut onnistunut. On tuntunut hyvältä pelata tässä joukkueessa, jossa kannattajat, seurajohto ja koko kaupunki on ollut tukenamme, Pahkasalo sanoo.

–Minulla on ollut paljon myös epäilijöitä, sillä viime vuonna tein maaleja Kakkosessa ja monet sanoivat, etten pysty toistamaan sitä Ykkösessä. Nyt he sitten sanovat, etten pysty tekemään maaleja liigassa. Minulla oli vaihtoehtojen joukossa Veikkausliigan kärkiseuroja, mutta mielestäni olisi unelma nostaa KTP liigaan, koska sinne joukkue kuuluu. Haluan olla auttamassa KTP:tä nousemaan liigaan, hyökkääjä jatkaa.

Pahkasalo kertoo, ettei kokenut saavansa liigasta keskeistä roolia, jotta tässä vaiheessa uraa olisi kannattanut tarttua liigaseurojen tarjouksiin.

­–Olen pelaajatyyppinä sellainen, joka nauttii vastuusta ja että minulta odotetaan tuloksia. Mielestäni olen tällä kaudella näyttänyt pystyväni kantamaan tätä vastuuta, Pahkasalo toteaa.

KTP on mielissään saadessaan julkaista jo tässä vaiheessa pelaajasopimuksen koskien ensi kautta.

–Tämä on erittäin mieluisa asia saada julkaistua näin tärkeä jatkosopimus. Aleksi on osoittanut pystyvänsä tekemään maaleja tällä tasolla ja toivottavasti myös lähitulevaisuudessa liigassakin, KTP:n varapuheenjohtaja Jukka Mustonen iloitsee.

KTP on jo käynnistänyt ensi kauden joukkueen rakentamisen ja keskustelut muidenkin pelaajien kanssa on jo hyvässä vauhdissa.