KTP ja JJK jakoivat pisteet

KTP:n kolmen ottelun tappioputki poksahti poikki vierasottelussa JJK:ta vastaan. KTP ja JJK päätyivät tasapeliin 2–2 (0–1). Sarjapaikastaan taisteleva jyväskyläläisjoukkue nousi loppuhetkillä tasoihin.

Tasainen ensimmäinen jakso päättyi KTP:n 1–0-johtolukemissa. Aleksi Pahkasalo viimeisteli kotkalaisten avausmaalin 44. minuutilla. Pahkasalon kauden 11:s täysosuma syntyi tilanteessa, jossa Matias Lindforsin vahvasta prässipelistä. Pahkasalo pääsi lopulta lataamaan rangaistusalueen rajan tuntumasta ja pallo painui tarkasti vasempaan alakulmaan.

JJK hallitsi toista puoliaikaa, mutta viimeisenä lukkona toimineen KTP:n maalivahdin Jiri Kosken torjunnat pitivät tilanteen kotkalaisten johdossa. JJK tasoitti ottelun rangaistuspotkun jälkitilanteesta. Koski torjui rangaistuspotkun, mutta kotkalaispuolustus ei onnistunut siivoamaan palloa väljemmille vesille. Ottelun 78. minuutilla Jasin Abahassine pääsi tinttaamaan irtopallon maaliin.

Tasatilannetta ei kestänyt kuin nelisen minuuttia, kun tauon jälkeen kentälle vaihdettu Jean Silva vei KTP:n uudestaan johtoon. Kaikki näyttikin hyvältä voiton suhteen, kunnes lisäajan kolmannella minuutilla JJK iski tasoituksen. Saku Leppänen iski ruuhkatilanteesta pallon verkon perukoille. Hetkeä aikaisemmin jyväskyläläisillä oli jo tilaisuutensa, mutta Jean-Christope Coubronne selvitti tilanteen maaliviivalta.

KTP ei vielä ole saanut lopullista sinettiään ensi kauden sarjapaikastaan. Seuraava mahdollisuus siihen on puolentoista viikon päästä, maanantai 1.10., kun FC Haka Valkeakoskesta saapuu Kotkaan.