KTP halajaa mukaan kärkikahinoihin

By 19/08/20182018, Ennakot

KTP on nostanut tasoaan viime aikoina, sillä edellisestä viidestä ottelusta on tarttunut plakkariin peräti neljä voittoa. Se on antanut kotkalaisjoukkueelle mahdollisuuden pelata jopa kärkisijoista kuluvan kauden Ykkösessä. Se vaatii tosin vielä voittoja tulevista otteluista. Maanantaina Arto Tolsa -areenalle KTP:n nykyvirettä saapuu testaamaan Kokkolan Pallo-Veikot, joka ilmoitti jo tavoitteekseen liiganousun.

–Vireemme on varmasti peräisin osin siitä, että olemme välttyneet pahoilta loukkaantumisilta ja viime aikoina olemme pystyneet pelaamaan suht samalla avauskokoonpanolla. Pelaajilla on nyt selkeät roolit ja pelaajien ominaisuudet täydentävät toisiaan erinomaisesti. Valitettavasti tällä viikolla on ollut muutamia vastoinkäymisiä loukkaantumisten suhteen, mutta onneksi joukkueessa on syvyyttä ja meillä on pelaaja korvata puuttuvia pelaajia, joka ei alkukaudella ollut vielä mahdollista, KTP:n Aleksi Pahkasalo kertoo.

Yhdeksän maalia tällä kaudella viimeistellyt Pahkasalo uskoo aktiivisuuteen KPV:tä vastaan.

–KPV kaatuu, jos pystymme luomaan saman intensiivisyyden prässipeliimme kuin mitä se oli HIFK:ta vastaan ensimmäisellä puoliajalla. Nyt se pitää pystyä pitämään kasassa koko pelin ajan. HIFK:ta vastaan asetimme riman sille tasolle, millä pystymme pelaamaan ja nyt tavoitteena on aina yltää vähintään sille tasolle ja jopa parantaa siitä, Pahkasalo ruotii.

–KPV kaatuu myös sillä, että paikan päälle tulee mahdollisimman paljon ihmisiä kannustamaan meitä, jotta saamme tehdyksi Arto Tolsa -areenasta KPV:lle mahdoton paikka hakea pisteitä, hyökkääjä jatkaa.

KTP:n joukkueen tavoite oli tälle kaudelle sijoittua viiden parhaan joukkoon. KTP on tällä hetkellä kuudentena, mutta piste-ero toiseen sijaan on vain neljä pistettä. Onko tavoite muuttunut viime aikaisten hyvien otteiden myötä?

–Tavoite sijoituksen suhteen ei ole muuttunut. Se on kuitenkin positiivinen asia, että koko seura tukee myös nousun ajatusta, joten jos yllämme kärkisijoille, löytyy myös tukea nousua varten. Itse en ole poissulkenut ajatusta, ettemme hakisi nousua. Peli kerrallaan mennään, Pahkasalo tuumasi.

KTP–KPV. Maanantaina 20.8. kello 18.30  @ Arto Tolsa -areena. Tolsal nähää!