KTP:n ja Flowplussan yhteispeli virtaa myös Veikkausliigassa

Kunnossapitoalan yritykseksi profiloituva Flowplus Oy huoltaa ja ylläpitää pääasiassa pumppuja, sähkömoottoreita ja venttiilejä.

Virtaustekniikan kunnossa- ja käynnissäpitoon erikoistunut Flowplus Oy jatkaa KTP:n yhteistyökumppanina myös Veikkausliigassa. Yritys on laajentunut ympäri Suomen 12 eri paikkakunnalle yhteensä 17 toimipisteeseen, joista Kotkan toimipiste oli ensimmäisten joukossa. Yksikön uudet toimitilat avattiin Kotkan Keltakalliolle vuoden 2018 lopussa.

– Kotkassa yrityksemme tunnetaan ehkä parhaiten koko Suomessa. Haluamme lisää näkyvyyttä ja KTP:n mukana näkyvyys kulkee halki Suomen, Flowplus Oy:n kehityspäällikkö Ari-Pekka Niemi kertoo.

Noin 170 ihmisen henkilöstöstä Kotkassa työskentelee noin 30, jotka muodostavat yrityksen isoimman yksikön. Yhteistyö KTP:n kanssa parantaa Flowplussan näkyvyyttä koko Suomessa tavoittaen juuri oikean kohderyhmän. Työnantajamielikuvan parantaminen onkin yksi yhteistyökumppanuuden tavoitteista.

Sopimuksen myötä Flowplussan logo tulee koristamaan sekä miesten että naisten edustusjoukkueiden pelipaitojen selkämystä ja yrityksellä on oma nimikkokulma Arto Tolsa Areenalla vastaisuudessakin. (Kuva: Mikko Mäkelä)

Flowplussan ajatuksena on olla paikallinen toimija, joka pystyy reagoimaan nopeasti asiakkaiden tarpeisiin. 

– Paikallisena toimijana pyrimme toimimaan mahdollisimman vastuullisesti kaikilla yritysvastuun osa-alueilla. Käytämme paljon paikallisia palveluntuottajia  ja pyrimme tuomaan esille eri sidosryhmiä kiinnostavaa tietoa Flowplussasta.  Ympäristöä unohtamatta, Ari-Pekka Niemi linjaa.

Flowplus Oy:n Etelä-Suomen aluejohtaja Jani Tuliniemi on innokas jalkapallon harrastaja ja seuraaja. Kotkaan muuton myötä KTP:sta muodostui kotiseura, jonka 9-10-vuotiaita tyttöjä hän myös valmentaa.

– Sponsoroinnin sijaan kyse on enemmänkin yhteispelistä ja vuorovaikutuksesta. Urheiluseuralle kumppanin eurot tulevat varmasti tarpeeseen etenkin näinä korona-aikoina. KTP:n avulla me puolestamme saamme vahvistettua kotkalaista identiteettiämme ja nimemme näkyy entistä enemmän, Tuliniemi sanoo.

OPTIMOIVAA KUNNOSSAPITOA

Flowplus Oy on virtaustekniikan kunnossa- ja käynnissäpitoon erikoistunut yritys, jonka asiakaskunta koostuu pääosin teollisuuden sekä energia- ja infra-alan toimijoista. Tarjoamme monipuolisia huolto- & kunnossapitopalveluita venttiileille, pumpuille, sähkömoottoreille sekä muille pyöriville koneille. Ennakoivan kunnossapidon konseptillamme asiakkaamme säästävät huoltokustannuksissaan merkittävästi. Optimoiva huolto esimerkiksi pumppauskohteissa tuo merkittäviä lisäsäästöjä, kun pumppauksen energiakulutukset saadaan hallintaan.