RAPORTTI

KTP:n ja MP:n kohtaamisesta povattiin jo ennakkoon tasaista, olivathan vastakkain kaksi nousijasuosikiksi nimettyä joukkuetta. KTP ei ollut tehnyt muutoksia viikon takaiseen voitokkaaseen avauskokoonpanoonsa.

Ottelun alkuhetket mentiin KTP:n hallinnassa, ja ehkä koko ottelun paras maalintekopaikka pelattiin Aleksi Tarvoselle neljännellätoista minuutilla. Tolppa kuitenkin pelasti MP-vahti Merosen. Kymmenen minuuttia myöhemmin pallo pelattiin Taren jalkaan boksissa, mutta hankalassa asennossa hän sutaisi ohi pallosta. Puolen tunnin kohdalla myös MP heräili mukaan peliin. Vierailla oli paikkansa avausmaaliin KTP:n pallonmenetyksen, ja hyökkäyksestä seuranneen kulmapotkun jälkeen. Ensimmäisen puoliajan lopulla Topi Pasi pääsi puskemaan kulmapotkusta kohti alanurkkaa, mutta Joonas Meronen pystyi edelleen pitämään maalinsa koskemattomana.

Toiselle puoliajalle MP tuli aggressiivisemmin, eikä KTP päässyt enää niin helposti hitailla hyökkäyksillä keskityspaikoille. Eivätkä KTP:n keskitykset rehellisyyden nimissä suurta vaaraa MP-puolustukselle aiheuttaneet; MP:n topparipari Erkman-Graciano pelasi ehjän ottelun ja hallitsi ilmatilaa maalinsa edustalla. Ainoastaan kerran toisella puoliajalla unohtui Aleksi Tarvonen vapaaksi, mutta Taren pusku suuntautui kaikkien harmiksi hieman ohi ylänurkasta. Ottelun loppuhetkillä MP oli varastaa täydet kolme pistettä kun KTP tarjoili harhasyötön vieraille, mutta sivuverkkoa lähemmäksi Mikkeliläisetkään eivät maalintekoa päässeet.

-Keskityksiin ja syöttöihin tarvitaan lisää laatua. Kaikki kunnia MP:lle joka puolusti hyvin, manasi KTP:n keskikentällä urakoinut Saku Kvist

-Ensimmäisellä puoliajalla olimme pinteessä etenkin KTP:n oikean laidan kanssa. KTP pääsi boksin kulmille, mutta maalineduspuolustamisemme oli kuitenkin hyvää. Saimme myös omat maalipaikkamme, vaikka emme palloa hallinneetkaan, analysoi tasapelipisteeseen tyytyväinen MP-valmentaja Ilkka Mäkelä.

-Peli meni turhaksi pallonsiirtelyksi, enkä ole varma oliko meillä tänään riittävästi tahtoa maalintekoon. Nollapeli on tietysti positiivinen asia, mutta pettynyt olen tasapeliin, sanoi KTP-valmentaja Rantanen.

KTP:n pelit jatkuvat tulevana sunnuntaina Helsingissä. Vastaan asettuu lohkon kärkipaikalla vielä keikkuva Klubi-04.

KTP: Koski, Manel, Dolivo, Pasi, Nykänen, Shala (75´ Tiago), Tyyskä, Kvist, Dos Santos, Tarvonen, Eerola (78´Usta)

MP: Meronen, Erkman, Graciano, Äijö, Petrov, Janhunen (33´Kesonen), Haikonen, Kimari (60´ Liukkonen), Brusila (77´ Kariniitty), Köse, Tanskanen

Yleisöä 954

PELIPAIKKA

KTP TV

MIKON PELIKUVAT

Katso kuvat täältä!