KPV hyödynsi paikkansa

KTP joutui poistumaan vierasottelusta KPV:ta vastaan päät kallellaan. Ottelu päättyi tappioon maalein 0–1 (0–0), vaikka kotkalaisjoukkueella oli riittävästi paikkoja ja mahdollisuuksia maalintekoon. Kamppailun ratkaissut osuma syntyi viitisen minuuttia ennen täyttä aikaa.

KTP esitti erinomaisia ja ennakkoluulottomia otteita sarjan kärkipään joukkueisiin lukeutuvaa KPV:ta vastaan. Kotkalaisten ainoaksi esteeksi muodostui lopulta KPV:n maalikehikot, jotka kolisivat ottelun aikana peräti neljä kertaa. Ensimmäisen kerran maalipuihin osui Aleksis Lehtonen, jonka sähäkkä kuti pysähtyi tolppaan.

Toisella puoliajalla KTP otti selvemmin otetta pelistä. Vihreävalkoisten paras maalipaikka rakentui 79. minuutilla Aleksi Pahkasalolle, joka pääsi laukomaan muutamasta metristä, mutta kuti kimposi poikkipuuhun. Ottelun ainoa maali syntyi vain nelisen minuuttia aiemmin vaihdetun Reza Karmollachaabin toimesta. Pitkä pallo tavoitti kärjestä Konstantiyn Iaroshenkon, joka sai lopulta pelattua maalintekijälle paikan, eikä tämä erehtynyt.

Pallopelien karuus näytti KTP:lle todellisen luonteensa, sillä KTP oli ottelussa puolen tusinaan todella laadukasta maalipaikkaa, kun taas kokkolalaisilla ei oikeastaan kuin pari todellista yritystä kumpaisellakin puoliajalla. Ottelu oli KTP:lle toinen peräkkäinen tappio ja neljäs peräkkäinen ilman voittoa. Ensimmäisen kierroksen jälkeen KTP:n sijoitus on kahdeksantena.

KTP vetäytyy pieneksi hetkeksi juhannuksen viettoon, mutta seuraava koitos odottaa jo ensi viikon tiistaina, kun edessä on vierasmatka Tammisaareen EIF:n vieraaksi.