Kotkan Nappulat ry ja FC KTP Kotka ry syventävät yhteistyötään


Seurojen hallitukset ovat sopineet toiminnallisesta yhteistyöstä. KoNan nappulapelaajille ja FC KTP:n pelaajille luodaan yhtenäinen ja eheä pelaajapolku aivan pienimmistä junioreista kohti aikuisten joukkueita.

Seurat yhdistävät valmennusosaamista ja päätoimisten valmentajien työpanosta. Yhteensä seuroilla on tällä hetkellä viisi täysipäiväistä valmentajaa ja toiminnanjohtaja. Toiminnallisella yhteistyöllä pystytään siirtämään valmennusosaamista yli seurarajojen.

Toiminnallisen yhteistyön myötä eritasoisille ja -tavoitteilla mukana oleville lapsille pystytään paremmin tarjoamaan oman tasoista toimintaa. Yhteistyö tuo tullessaan oman polun harrastejoukkueille ja kilpa- sekä haastejoukkueille. Aivan pienimmille (3 vuotiaista ylöspäin) tarjotaan tuttuun tapaan Kotkan Nappuloiden futiskoulu & nappulatoimintaa. Lisäksi toimintoja yhdistämällä muodostuu suurempi kokonaisuus, joka huomataan paremmin myös valtakunnallisella tasolla.

Toiminnallisella yhteistyöllä voidaan nostaa toiminnanlaatua molemmissa seuroissa, aiheuttamatta lisäpaineita kustannusten nousuun. Seurat ovat tehneet jo vuosia yhteistyötä mm. SHA-akatemian (Sami Hyypiä akatemia) puitteissa ja yhtenäinen pelaajapolku on luonnollinen jatkumo kotkalaisen juniorijalkapallon kehitystyölle.

Lisätietoja antaa:

Jarkko Pippola
puheenjohtaja, FC KTP Kotka ry
0400 679318

Mikko Vaahersalo
puheenjohtaja, Kotkan Nappulat ry
044 4253143