Kotkamillsistä FC KTP:n virallinen pääyhteistyökumppani – “Haluamme tukea myös juniori- ja naisjalkapalloilua”

By 28/01/20212021, Uutiset

Täysin kierrätettävää elintarvikekartonkia valmistava Kotkamills ja FC KTP ovat solmineet jalkapallokaudelle 2021 laajan yhteistyösopimuksen. Pääyhteistyökumppanuus kattaa miesten ja naisten edustusjoukkueet sekä myös seuran juniorit.

Kotkamillsin kummipelaajat ovat Matias Tamminen ja Iida Eriksson. (Kuva: Jesse Ojala)

 

“Yhteistyökumppanuuden keskeisinä teemoina ovat vastuullisuus ja paikallisuus. Haluamme olla tukemassa vahvasti paikallisia toimijoita ja menestyksekästä urheiluseuratoimintaa”, toteaa Kotkamillsin toimitusjohtaja Markku Hämäläinen.

“Yhteistyösopimus Kotkamillsin kanssa mahdollistaa merkittävän lisän lasten ja nuorten valmentajakoulutukseen. Myös varustehankintoja on nyt mahdollisuus tehdä seuran puolesta kaikkein eniten niitä tarvitseville”, iloitsee FC KTP:n valmennuspäällikkö Janne Hyppönen.

“Kumppanuus helpottaa myös naisjoukkueen kauteen valmistautumista sekä fyysisen valmennuksen ja kuntoutushoidon järjestämistä”, kertoo FC KTP:n avainasiakaspäällikkö Jari-Pekka Gummerus.

FC KTP käyttää jatkossa Kotkamillsin kartongista valmistettuja kuppeja ja astioita ottelu- ja muissa tapahtumissaan. Käytettyjen astioiden kierrätyksessä Kotkamills ja FC KTP tekevät tiivistä yhteistyötä.

“Tavoitteena on välittää tietoa ympäristöystävällisyydestä ja vastuullisuudesta, ja tuoda Kotkamillsin tuotteita ja ratkaisuja tutuiksi koko seurayhteisölle ja eri sidosryhmille. Kun peleissä käy katsojia vauvoista vaareihin, niin uusien materiaalien käyttökokemus sekä ympäristöystävälliset ja vastuulliset kierrätystavat tulevat tutuiksi laajalle yleisölle”, sanoo Saila Kettunen, Kotkamillsin vastuullisuusjohtaja.

Lisätiedot:
Jari-Pekka Gummerus, avainasiakaspäällikkö, FC KTP
puh. +358 400 751 398
jari-pekka.gummerus@fcktp.fi

Markku Hämäläinen, toimitusjohtaja, Kotkamills Oy
puh. +358 40 721 0548
markku.hamalainen@kotkamills.com

FC KTP lyhyesti
KTP on vuonna 1927 perustettu perinteinen kotkalainen urheiluseura. Sen jalkapallon miesten edustusjoukkue on juhlinut Suomen mestaruutta 1951 ja 1952 sekä saavuttanut Suomen Cupin mestaruuden vuosina 1958, 1961, 1967 ja 1980. Naisten edustusjoukkue voitti SM-pronssia kaudella 1981. KTP on yksi Suomen tunnetuimmista urheilubrändeistä ja vihreävalkoinen logo on tuttu näky pelikentillä. Seurayhteisössä pelaa joukkueita aina leikkikouluikäisistä naisten ja miesten edustusjoukkueisiin asti. Kaudella 2021 miesten jalkapallon edustusjoukkue pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla Veikkausliigaa ja naisten edustusjoukkue Kakkosessa. Legendaarisen KTP:n pelaajan, Arto Tolsan, mukaan nimetty kotikenttä sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä Kotkamillsin tehdasalueen aitauksesta. KTP:n kasvateista tällä hetkellä kirkkaimpana tähtenä maailmalla edustaa Norwich Cityssä ja Huuhkajissa pelaava Teemu Pukki.

Kotkamills lyhyesti
Suomalainen metsäteollisuusyritys Kotkamills on kokenut, vastuullinen, globaalisti toimiva kumppani, joka valmistaa innovatiivisia, uusiutuvasta luonnonvarasta, puusta, kehitettyjä tuotteita. Vastuullisesti valmistettuja tuotteita ovat elintarvikekäyttöön soveltuvat kuluttajapakkauskartongit, korkealaatuinen erikoislaminaattipaperi Absorbex® sekä ekologiset puutuotteet. Täysin kierrätettäviä AEGLE® ja ISLA® -kartonkituotteita on valmistettu vuodesta 2016 alkaen, ja vuonna 2018 aloitettiin vesipohjaista dispersiota hyödyntävien, muovia korvaavien kartonkilajien valmistus elintarvike- ja muiden pakkausten sekä tarjoiluastioiden materiaaliksi. Kaikki tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, kierrätettäviä ja turvallisia käyttää.

Kotkamillsin kotisivuille: http://kotkamills.com