Kotiavaus päättyi maalittomaan

Sää hemmotteli KTP:n kotiavaukseen saapuneita 2655 katsojaa, mutta kotkalaisjoukkue ei hyvistäkään paikoista pystynyt rikkomaan kuparista. KTP:n ja Klubi 04:n kamppailussa päädyttiin lopulta maalittomaan tasatulokseen.

 

KTP aloitti ottelun erinomaisesti ja sai luotua heti avausminuuteilla painetta helsinkiläisten päätyyn. Aleksis Lehtosen ja Jean Silvan paikat jäivät käyttämättä ja maali pysyi koskemattomana. KTP oli joutunut lähtemään otteluun peräti kolmen pelaajan poissaololla, joten edellisen ottelun avauskokoonpanoon oli jouduttu tekemään pieniä viilauksia.

 

Mitä vanhemmaksi ottelu eteni, sitä tasaisemmaksi ottelun kulku muuttui. Aivan absoluuttisiin maalipaikkoihin pääsy tuotti KTP:lle vaikeuksia, mutta toisaalta ei vierailijoillakaan montaa huippupaikkaa ollut. Itse asiassa Klubi pääsi vain kertaalleen yrittämään maalintekoa hyvästä paikasta, mutta laukaus viuhui ohi maalin.

 

Tasapelipiste ei tyydyttänyt kotkalaisleirissä, sillä avaimet voittoon oli olemassa. Jos ottelusta haluaa hakea positiivista, on se ehdottomasti oman maalin pysyminen puhtaana ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Toki ilahduttavaa oli se, että kahdesta ensimmäisestä ottelusta sivussa ollut Aleksi Tarvonen pystyi tekemään paluun tullen vaihdosta kentälle ja tuoneen virtaa kotkalaisten riveihin. Ottelun harvinaisuus oli se, ettei kamppailussa nähty ainuttakaan kulmapotkua.

 

KTP:n kausi jatkuu ensi viikon maanantaina 21.5., kun joukkue matkustaa AC Oulun vieraaksi.