Yhdessä kiusaamista vastaan

By 15/10/20212021, Uutiset

Haluamme ottaa yhteiskuntavastuullisesti kantaa ja sen vuoksi KTP aloittaa kampanjoinnin: ”Yhdessä kiusaamista vastaan”.

Vastuullinen toiminta on kiinteä osa seuran uutta strategiaa, jossa pidetään tärkeänä huolehtia turvallisesta toimintaympäristöstä. Sosiaalisen vastuun teemaksi on valittu kiusaamisen vastainen työ, sillä aihe on tärkeä ja ajankohtainen. KTP on saanut yhteisöltään niin paljon, että se haluaa antaa takaisinpäin.

KTP on ottanut käyttöön organisaation sisäisen kiusaamisen vastaisen toimintaohjeen ja siihen ovat sitoutuneet sekä edustus- että juniorijoukkueet. Yhteistyössä on mukana Mannerheimin Lastensuojeluliitto, jolta saamme perehdytystä, joka tukee toimijoitamme kiusaamisen vastaisessa työssä.

Tavoitteenamme on herättää keskustelua vakavan aiheen ympärillä ja kannustaa koko Kaakon alueen seurat ja koulut kampanjaan mukaan. Vain yhdessä voimme luoda turvallisen ja vastuullisen yhteisön. Haluamme myös taata lapsille ja nuorille rauhallisen sekä turvallisen ympäristön harrastaa ja olla oma itsensä. Lisäksi haluamme avointa keskustelukulttuuria ja tuoda lasten ääntä kuuluviin.

Lapsella, kuten meillä kaikilla, on oikeus olla oma itsensä ja tulla kuulluksi. Siksi haluamme seurassa tukea yksilöllisyyttä ja toivomme tämän innoittavan muitakin liittymään mukaan matkaamme.

Voimme iloksemme kertoa, että kampanjan suojelijana tulee toimimaan ei enempää eikä vähempää kuin ajankohtainen ja tulikuuma kotkalainen, Teemu Pukki.

KTP lanseeraa kiusaamisen vastaisen kampanjan lauantaina 16.10.2021 kotiottelunsa yhteydessä FC Honkaa vastaan.
Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja nettisivuilla, jossa julkaisemme tarkemmin kampanjan osallistumisohjeet, yksityiskohdat ja materiaalin.