Kiffenin kaatoon

By 20/05/20172017, Ennakot

ENNAKKO

KTP:n kausi jatkuu maanantaina kotiottelulla helsinkiläistä Kiffeniä vastaan. Helsinkiläisjoukkue on aloittanut kautensa kahdella tappiolla. KTP:n saldo on kolmen ottelun jälkeen voitto ja kaksi tasapeliä. Osa kannattajista on jo ennätänyt ilmaisemaan huolensa kotkalaisjoukkueen kauden aloituksesta.

– En sanoisi, että tässä pitää olla huolissaan, mutta se on selvää, että edellisessä ottelussa Klubi 04:ää vastaan aloitimme huolimattomasti. Olihan meillä myös epäonneakin, kun hassasimme pilkun, Sebastian Dolivo sanoo.

Kahta peräkkäistä tasapeliä ei kotkalaisjoukkueessa ole jääty surkuttelemaan eikä syytäkään. Joukkue on hyvissä iskuasemissa kärkisijoja ajatellen.

– Joukkueessa on hyvä fiilis ja sen aistii kaikesta. Meillä on kova halu päästä takaisin voittojen tielle ja sehän tulee vain ja ainoastaan kurinalaisella pelillä, jossa teemme asioita yhdessä. Kiffenillä on alla kaksi tappiota, joten he tulevat varmasti täysillä Kotkaan. Lähdemme siitä, että jokainen kotiottelu on voitettava, Dolivo kertoo.

KTP:n takalinjoilla luutiva Dolivo on ennättänyt kokea tällä kaudella jo koviakin. Taannoisessa Kultsu-ottelussa hän menetti yhden hampaan.

– Sain pallon naamaan blokatessani laukausta. Hammas katkesi juurineen, se jouduttiin poistamaan, mutta toinen vain lohkesi. Näin MM-kisojen aikaan on minulla aito lätkäpelaajan look, Dolivo hymyilee.

KTP sai vahvistusta rivistöihinsä, kun gambilaishyökkääjä Ousman Jarjun pelilupa-asiat on saatu kuntoon. Jarju on mukana KTP-paidassa maanantaisessa ottelussa.

– Hän on iso, target-tyylinen hyökkääjä, joka suojaa hyvin palloa. Pyrimme löytämään häntä syötöillämme ja varmasti hänen myötään pystymme pitämään palloa paremmin hyökkäysalueella, Dolivo sanoo.

Kolmessa aiemmassa ottelussa KTP on päästänyt vain kaksi maalia. Muutoinkin joukkueen puolustuspelaamiseen Dolivo on kohtuullisen tyytyväinen.

– Molemmat maalit syntyivät vähän turhista tilanteista, jotka olisimme voineet puolustaa hieman paremmin. Olen kuitenkin joukkueen kuin omaan henkilökohtaiseen kauden aloitukseen tyytyväinen. Pallolliseen hyökkäyspelaamiseen pitäisi saada vielä vähän monipuolisuutta ja oma tavoitteeni on iskeä vielä ainakin pari maalia tällä kaudella, Dolivo tuumaa.

KTP–Kiffen maanantaina 22.5. kello 18.30 Arto Tolsa -areenalla.