Keskikastin taistoon Pohjanmaalle

By 10/08/20182018, Ennakot

Voitollisen HIFK-ottelun jälkeen pelataan vielä tällä viikolla vierasottelu Pietarsaaressa. Vastaan asettuu Pietarsaaren Jaro, joka on vain yhden pykälän ja yhden pisteen KTP:n perässä. Viime hetkillä tullut voitto HIFK:sta on nostanut vihreävalkoisten itseluottamuksen tappiin.

–Jatketaan samanlaista tiukkaa puolustuspelaamista kuin mitä meillä oli HIFK:ta vastaan. Ja sitten isketään kobran lailla maalipaikoistamme. Meillä oli hyvä valmistautuminen HIFK:ta vastaan, ja nyt myös Jaroa vastaan, tiivisti KTP:n päävalmentaja Jari-Pekka Gummerus.

Jaro on vahvistanut viime aikoina pelaajaryhmäänsä uusilla pelaajilla. Se ei vielä ole näkynyt tuloksissa, sillä neljä edellistä otteluaan pietarsaarelaiset ovat pelanneet ilman voittoa.

–Itseluottamus on hyvällä tavalla kunnossa, mutta samat asiat pitää tehdä taas uudestaan voittaaksemme ottelun. Kukaan ei voi lähteä peliin puolilla valoin, mikäli haluamme ottaa Jarosta pisteitä, Gummerus sanoo.

–Jaro on varmasti tutkinut tarkkaan sen, mitä asioita haluamme kentällä tehdä. Ovat saaneet hiljattain pari uutta, ja sitä ennen muutaman uuden pelaajan, mutta varmasti heidän pelinsä ei vielä ole aivan uomissaan. Jaron peli kuitenkin kehittyy entisestään, koska heillä on jalkeilla kova nippu, luotsi jatkaa.

KTP ja Jaro ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen ja Arto Tolsa -areenalla pelattu ottelu päättyi vierailijoiden 1–0-voittoon sangen kyseenalaisella käsimaalilla. Tämä on kuitenkin unohdettu KTP-leirissä ja katseet on käännetty jo uuteen taistoon, josta tavoitteena on repiä sarjapisteitä.

FF Jaro–KTP lauantaina 11.8. kello 17 @ Jakobstads Centralplan.