Kauteen valmistautuminen alkoi maalittomalla tasapelillä

Vain muutama päivä aiemmin sarjaporrasta ylöspäin nostettu KTP pelasi kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa lauantaina 13.1. kun vastustajaksi matkusti Tampere United. Viileästä ilmasta huolimatta lehtereille oli saapunut noin 200 katsojaa, jotka näkivät tyypillisen talven ensimmäisen testauksen ilman suurempia hienouksia.

KTP:n avauskokoonpano näytti seuraavalta:
Maalilla: Ville Särkkä
Puolustus: Samuel Mahlamäki, Topi Pasi, Sebastian Dolivo, Manel
Keskikenttä: Onur Celik, Abdulkadir Said Ahmed, Elias Liljasto, Ville Oksanen
Hyökkäys: Genc Kovaqi, Robin Saastamoinen

KTP hallitsi hienokseltaan ottelua, joka oli pääosin vauhdikasta kamppailua keskikentällä. Luonnollisesti tässä vaiheessa kautta nähtiin paljon huolimattomuusvirheitä, mutta myös luottoa tulevaan löytyi. Esimerkiksi vihreävalkoisten tuttu topparipari Pasi & Dolivo katkoi tamperelaisten yritykset vakuuttavasti ja muutenkin erottui selvästi, että aiemminkin on pelattu yhdessä.

Molemmille joukkueille siunaantui muutamia maalintekoyrityksiä, joista ei kuitenkaan ollut pitämään maalivahteja lämpiminä pakkassäässä. KTP:n parhaat paikat tulivat Ville Oksaselle ja testihyökkääjä Robin Saastamoiselle.

Toiselle puoliajalle lähdettäessä KTP teki useita vaihtoja:
Ville Oksanen -> Elmeri Oksanen
Manel -> Matias Paavola
Elias Liljasto -> Victor Eriksson
Genc Kovaqi -> Matias Tamminen
Onur Celik -> Anton Eerola

66. minuutilla nähtiin ottelun paras maalipaikka kolmannesta peräkkäisestä kulmapotkusta. Samuel Mahlamäki lähetti pallon maalinedustalle ja Matias Tamminen pääsi laukomaan, mutta pallo osui ylärimaan. Anton Eerola pääsi yrittämään vielä paluupalloon, mutta se suuntautui yli maalin.

Vartti ennen loppua KTP suoritti viimeiset vaihtonsa. Kentältä poistuivat Samuel Mahlamäki sekä Abdulkadir Said Ahmed ja kentälle päästettiin Miika Kolsi ja Jimi Lassila. 83. minuutilla Robin Saastamoinen pääsi vielä kerran kokeilemaan, mutta puolittaisen läpiajon päätteeksi laukaus painui TamU:n maalivahdin Elias Alasen torjunnan kautta tolppaa hipoen ohi.

Ottelu päätettiin sopuisasti lukemin 0-0. KTP:n seuraava harjoitusottelu pelataan Arto Tolsa Areenalla tulevana lauantaina 20.1.  kello 13:30. Silloin vastassa on Kouvolan Sudet ja ryhmässä mahdollisesti taas uusia testipelaajia.