Kausikorttimyynti täydessä vauhdissa!

Nyt niitä saa! FC KTP:n kausikortit ovat saapuneet painosta ja ovat ostettavissa KTP:n verkkokaupassa, KTP:n toimistolla, TEAM Sportia Ri-Pe Sportissa (Pasaati), Spesia Puoti Kotka (Pasaati) sekä Pub Haka-Pirtissä. Kausikorttien myynti käynnistyi jo 1.12. ja jo ostetut kortit ovat nyt noudettavissa myyntipisteissä. KTP:n verkkokaupan kautta ostettujen kausikorttien postitus alkaa ensi viikon alussa.

– Kiinnostusta kausikortteihin on ollut tosi hyvin ja kohta mennään jo toisella sadalla myydyissä korteissa, KTP:n puheenjohtaja Jukka Mustonen kertoo.
– Tuleva Veikkausliigakausi kiinnostaa selkeästi ihmisiä ja meidän uusimmat hankinnat, Aleksi Tarvonen sekä Johannes Laaksonen, ovat olleet monien mieleen. On kiva nähdä liigassa jo taitonsa näyttäneet kotkalaiset taas KTP:n paidassa, Mustonen myhäilee.

Kausikorttien hinnat ovat 31.12.2020 asti tarjouksessa:

PÄÄKATSOMO

149

* Hinta voimassa 31.12.2020 asti. Normaalihinta 179 €

PUU- & PÄÄTYKATSOMO

99

* Hinta voimassa 31.12.2020 asti. Normaalihinta 119 €

– Kausikorttien hintaa on nostettu viime kaudesta ihan jo senkin takia, että tulevalla kaudella kotipelejä on sijoituksesta riippuen joko 13 tai 14. Viime kaudella niitä oli ykkösessä 11, puheenjohtaja toteaa.
– Lisäksi meillä kortin hintaan kuuluvat myös Suomen CUP:in pelit sekä KTP naisten Kakkosen ottelut. Yhteensä yhdellä hinnalla näkee siis reilusti toistakymmentä peliä kotkalaista jalkapalloa, Mustonen listaa.

Kortit on toimittanut KTP:n monivuotinen yhteistyökumppani Cardplus Oy.
– Cardplus on jo useamman vuoden toimittanut meille kausikortit. Olemme olleet tosi tyytyväisiä korttien laatuun sekä aikataulujen nopeuteen millä kortit on meille saatu, kiittelee Mustonen.

Lue lisää CardPlus Oy:n tarjonnasta: