Kausi jatkuu Kokkolan reissulla

By 19/06/20182018, Ennakot

KTP:n seuraava ottelu pelataan keskiviikkona 20.6. Kokkolassa, kun vihreävalkoiset matkustavat paikallisen Pallo-Veikkojen vieraaksi. KPV on tasaisessa Ykkösessä kolmantena, kun pistesaldona kahdeksasta ottelusta 14 pistettä.

Kokkolalaisjoukkue on voittanut puolet otteluistaan, mutta helppoon paikkaan ei KTP matkusta, sillä KPV on yksi sarjan parhaista kotijoukkueista. KPV on pelannut neljä kotiottelua, joista se on voittanut kolme ja pelannut kerran tasan.

KTP:n sijoitus sarjataulukossa heilahti kahdeksanneksi, kun Jaro kävi hakemassa täydet kolme pistettä Kotkasta kyseenalaisella käsimaalilla. KTP on tehnyt asiasta vastalauseen ja vaatii ottelua pelattavaksi uudestaan. Kilpailusäännössä sanotaan, että kilpailun järjestäjä voi määrätä uusintaottelun, mikäli erotuomari on tehnyt sääntöjen vastaisen ratkaisun.

KTP on kerännyt kahdeksasta pelaamastaan ottelusta yhdeksän pistettä. Pisteistä neljä on saalistettu vieraskentältä, mikä riittää neljänneksi korkeimmalle sijalle vierasotteluiden sarjataulukossa.

KTP:tä ja KPV:tä yhdistää se, että kummatkaan eivät ole maaleilla mässäilleet. KTP:n ja KPV:n maalisuhteet ovat liki identtiset. Kokkolalaisten suhde on 9–8, kun KTP:llä se on 8–9.

KPV–KTP keskiviikkona 20.6. kello 18.30 Kokkolan keskusurheilukentällä.