Kausarihaaste toteutuu – 1500 varauksen raja saavutettu!


Se on siinä.

1500 kausikorttivarauksen raja on saavutettu! Oikea luku on varmaan jo lähempänä 1600, kun osa paperisista varauslomakkeista on vielä maailmalla. Mutta yhtä kaikki, tavoite on saavutettu ja kausarihaaste toteutuu! Iso kiitos siitä kuuluu kaikille teille, jotka olette lähteneet haasteeseen mukaan. Vaikka tavoite tuntui alunperin haasteelliselta, me kaikki yhdessä osoitimme, että Kotka on jalkapallokaupunki isolla K:lla. On ollut kiva huomata, että KTP:n kannattajia löytyy ympäri Suomea ja maailmaa. Kausareita on varattu mm. seuraavista kaupungeista: Kotka, Helsinki, Hamina, Pyhtää, Porvoo, Loviisa, Espoo, Lappeenranta, Tampere, Turku, Lahti, Hyvinkää, Vantaa, Jyväskylä, Mikkeli, Oulu, Imatra ja tietenkin Kuusankoski ja Myllykoski, sekä monelta paljon pienemmältä paikkakunnalta. Myös ulkomailta, Tanskasta, Ruotsista, Espanjasta, Saksasta, Kreikasta sekä USA:sta on tullut varauksia! Kiitos teille kaikille!

Monet ovat kysyneet, että milloin kausarihaaste loppuu. Toimistolla tätä eilen pohdittiin ja tultiin siihen tulokseen, että jatketaan haastetta tammikuun loppuun asti, jotta kaikki mattimyöhäisetkin ehtivät saada omansa. Yllättäen tarjotun Ykkösen sarjapaikan myötä kiinnostus kausarihaastetta kohtaan on ollut sen verran suurta, että olisi aivan mahtavaa saada 1927 varausta täyteen! Se olisi luultavasti miesten Ykkösen Suomen ennätys myydyissä kausikorteissa.

Aikataulu haasteen osalta on siis seuraava:
– Haaste loppuu 31.1.
– Ohjeet kausikortin maksamiseen lähtevät sähköpostitse kaikille kausikortin varanneille tammikuun viimeisellä viikolla.
– Kausikorttien toimitus tapahtuu joko noutamalla kortit erikseen ilmoitettuina ajankohtina eri toimipaikoista tai tilaamalla korttien toimitus postin välityksellä.

Vielä kerran kiitos teille kaikille. Tästä on hyvä jatkaa joukkueen rakennusta ensi kauden Ykköseen! KTP

PS. tänään tiedossa myös sopimusuutisia 🙂