Kasperi Liikonen loppukaudeksi Kotkaan

By 16/08/20142014
KTP ja hyökkääjä Kasperi Liikonen ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. 19-vuotias Liikonen siirtyy Kotkaan FC Viikingeistä. Leppävaaran Pallon kasvatilla on kokemusta Ykkösen peleistä vuosaarelaisseuran lisäksi FC Espoon riveistä.
Alkukautta haittasi kuntoutuminen jalkapöydän leikkauksesta ja Liikonen pääsi vasta toukokuussa tosissaan pelaamaan. Tällä kaudella 13 ottelussa pallo on löytänyt verkon perukoille kahdesti ja viime kaudella osumia tuli peräti 8. Tililtä löytyy myös 11 junnumaaottelua, joissa syntyi yksi maali.
Liikonen oli näytillä Kotkassa jo vuosi sitten, mutta tuolloin hyökkääjälupaus epäili, ettei ollut vielä riittävän valmis ja jäi kerryttämään peliaikaa Itä-Helsinkiin. “Kassu” kokee siirron sarjataulukon hänniltä kärkeen olevan hyvä askel eteenpäin uralla ja toivoo saavansa paljon minuutteja sekä auttavansa KTP:tä Liiganousun tavoittelussa.
Mies kuvailee itseään tulisieluiseksi Wayne Rooneyn tyyppiseksi pelaajaksi, mikä osaltaan selittää myös tällä kaudella tulleet kuusi varoitusta. Ulosajoihin Liikonen ei kuitenkaan halua sortua.
Mahdollinen debyytti raitapaidassa on jo huomenna sunnuntaina erittäin herkullisessa paikassa; vanhalla kotikentällä FC Viikinkien vieraana.