Kasperi Liikonen KTP-paitaan

 

KTP on solminut Kasperi Liikosen kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen, johon on kirjattu molemminpuolinen optio myös toisesta kaudesta. 24-vuotias Liikonen edusti KTP:tä jo Ykkösen kaudella 2014, jolloin hän siirtyi Kotkaan kesken sarjakauden pelaten yhteensä viidessä ottelussa. Paluun KTP:hen Liikonen tekee hyvillä mielin.

-KTP selvästi halusi minut tänne, joten päätös oli helppo. Myös joukkueen pelitapa sopii omaan pelaamiseeni. Vahvuuksinani näen kokonaisvaltaisen laitapelaamisen, eli pystyn sopeutumaan sekä vastahyökkäys- että pallonhallintajalkapalloon. Ykkösen tasolla minulta on tullut tehoja ennenkin, joten myös maaleja sopii odottaa, sanoo Liikonen.

Kolmena edellisenä kautena Liikonen on ollut mukana nostamassa Espoon Honkaa Kakkosesta Veikkausliigaan. Maaleja matkalla ylimmälle sarjatasolle syntyi yhteensä 15 kappaletta, ja peliaikaa kertyi Veikkausliigassa kaudella 2018 seitsemässätoista ottelussa. KTP:n Jukka Mustonen on tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen.

-Jo entuudestaan meille tuttu Kasperi on kehittynyt Honka-vuosinaan paljon, ja uskomme saavamme hänestä tasokkaan laitapelaajan suureen rooliin, Mustonen sanoo.

Mustonen kertoo joukkueen olevan nyt kutakuinkin valmis.

-Täynnä on kuin Hallan Visa, Mustonen naurahtaa. Harjoitusryhmän ulkopuolelta emme enää uusia sopimuspelaajia etsi, vaan tällä pelaajistolla lähdemme kohti Ykkösen kautta, hän päättää.