Klubi 04 – KTP: Kärkikamppailu Helsingissä

By 12/05/20172017, Ennakot

ENNAKKO

KTP:n kohtaa kauden kolmannessa ottelussaan helsinkiläisen Klubi 04:n, joka on tällä hetkellä lohkon piikkipaikalla. Kolmesta ottelustaan HJK:n kakkosjoukkueena tunnettu Klubi 04 on voittanut kaksi ja pelannut yhden tasan maalieron ollessa 15–2. Eli helsinkiläiset ovat iskeneet pelaamissaan otteluissaan keskimäärin peräti viisi maalia ottelua kohden.

KTP:n kausi alkoi riemukkaalla 6–1-kotivoitolla, mutta seuraavassa ottelussa KTP jäi maalittomaan tasapeliin MP:n kanssa. Kotitasapeli tuntui kuin tappiolta, sillä vihreävalkoiset hallitsi kenttätapahtumia ja loi lukuisia hyviä tilanteita maalin tekemiseen.

– Selvästi pystyi aistimaan jokaisesta jätkästä sen pettymyksen, mikä pukukopissa ottelun jälkeen oli. Päivä siinä sitä surkuteltiin, mutta pian jo käänsimme katseet kohti seuraavaa treeniä ja tulevaa ottelua, KTP:n puolustuksessa luutiva Topi Pasi kertoo.

Klubi 04 -ottelu on KTP:lle tämän kauden ensimmäinen vierasottelu. Ennakkoon on ottelusta luvassa äärimmäisen tasainen, mutta myös erilainen kuin kaksi aiempaa sarjaottelua.

– Vastustaja pyrkii varmasti pelaamaan samanlaista aktiivista futista, mitä mekin haluamme pelata. Vastaan tulee kovaa ylhäältä prässäävä ja palloa rohkeasti pelaava nippu, joka on täynnä nuoria ja lupaavia pelaajia. Erityisesti odotan kohtaamista taisteluparini, alokas Minkesen, kanssa, Pasi hymähtää.

Vaikka pelataan vasta alkukauden otteluita, on kamppailusta helppo hakea lähtökohtia. Kumpikaan joukkueista ei varmasti halua hävitä tätä koitosta.

– Molemmat joukkueet tiedostavat, että kyseessä on tärkeä ottelu. En silti usko, että kumpikaan lähtee muuttamaan omasta pelistään mitään. Varmasti luvassa on tasokas Kakkosen matsi, jossa kaksi hyvää joukkuetta kohtaa toisensa, Pasi sanoo.

KTP:ssä on tiedostettu se pelitapa, jolla Klubi 04 aikoo pelata kuluvalla kaudella. Helsinkiläisten vahvuudet, mutta myös heikkoudet on tarkkaan kotkalaisjoukkueen tiedossa.

– Meidän täytyy olla omassa pallollisessa pelissä nopeampia kuin aiemmissa otteluissa olemme olleet. Uskon, että pystymme luomaan riitävän määrän maalipaikkoja, mutta niissä pitää olla vain tehokkaampi kuin viimeksi. Tiedämme vastustajan vahvuudet ja heikkoudet ja näihin juttuihin tulemme myös iskemään. Yhtenäisesti joukkueena kun painamme hommia, varmasti saadaan hyvä tulos aikaiseksi, Pasi ruotii.

Klubi 04 – KTP sunnuntaina 14.5. kello 15:00 Telia 5G Areenalla.

testidoc
Next Post