JYRKILÄ KYYDITSEE MYÖS FUTAAJAT

By 16/05/20142014

Monivuotinen KTP-Basketin yhteistyökumppani ja luottokuljettaja Jyrkilä Oy kyyditsee tällä kaudella myös FC KTP:n jalkapallojoukkueen vieraskentille. Palvelun laadukkuus, ja etenkin pitkillä matkoilla, kaluston toimintavarmuus, auton tilat sekä varustelu ovat ensisijaisen tärkeitä. Nämä ovat syitä jonka takia KTP valitsi juuri Jyrkilän.  Kuljetussopimuksen toinen osapuoli, liikennöitsijä Antti Jyrkilä, Jyrkilä Oy:stä kommentoi yhteistyösopimusta seuraavasti:

“Vuosia jatkunut kotkalaisten urheilujoukkueiden palveleminen on meille kunnia-asia. Kuljetussopimus FC KTP:n kanssa on yhtiöllemme merkittävä toiminto kesäkauden aikana, kun koulukyydit ja muut liikenteet hiljenevät”.

Jyrkilä Oy on kaakkoissuomalainen linja-autoyhtiö ja kuljetusliike, jonka tarjontaan kuuluu linjaliikennettä, tilausajoja sekä valmismatkoja. Vuonna 2012 on aloitettu myös tavaraliikenne. Yhtiöllä on 14 linja-autoa, yksi taksi, 5 pakettiautoa ja n. 20 hengen henkilökunta.

Väinö Jyrkilä perusti yhtiön Kotkassa vuonna 1946 nimellä V. Jyrkilä Oy. Toimitusjohtajan vastuu siirtyi hänen pojalleen Seppo Jyrkilälle vuonna 1982. Nykyisin Jyrkilä Oy:n pääomistajana ja toimitusjohtajana toimii Väinö Jyrkilän pojanpoika Antti Jyrkilä. Perinteisen tilausajon lisäksi yhtiö järjestää yli sata kotimaan valmismatkaa vuodessa, joissa matkustajia on n. 5500. Matkat suuntautuvat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulle. Linjaliikennevuoroja yhtiöllä on Pyhtään kunnassa sekä nopea yhteys Kotkan ja Kouvolan välillä. Vuodesta 2009 Jyrkilä Oy on myös kehittänyt tilausajoyritysten verkostoa, SynergyBus®:ia ja siihen liittyvää valtakunnallista tilausajojen tarjouspyyntöpalvelua Tilausajot.net:iä. Lokakuussa 2011 näiden palveluiden oikeudet myytiin Antti Jyrkilän ja kumppaneiden omistamalle Aittakoodi Oy:lle, joka jatkaa palveluiden kehittämistä ja tuottamista.  ( lähde :Wikipedia )