”Joukkue on varmasti nyt sisuuntunut”

By 06/09/20172017, Uutiset

KTP kohtaa ensi viikon maanantaina Kakkosen A-lohkon kärkiottelussa lappeenrantalaisjoukkue PEPO:n. Ottelun panoksena on, ei yhtään enempää eikä vähempää, kuin lohkon kärkipaikka. Ennen ottelua PEPO pitää sitä hallussaan kahden pisteen erolla ennen KTP:tä. Oma sanansa kärkitaistossa on sanottavanaan myös Klubi 04:llä, joka on kerännyt vain pisteen kotkalaisjoukkuetta vähemmän.

KTP lähtee otteluun allaan kirvelevä tasapeli Järvenpään Palloseuraa vastaan. Polemiikkia aiheutti erotuomarin tuomiot molemmissa JäPS:n tekemässä maalissa.

– Joukkue on varmasti sisuuntunut. JäPS-peli jätti vähän hampaankoloon ja nyt siitä siirtynyt viha pitää siirtää PEPO-otteluun. Se on erinomainen tilaisuus näyttää osaamista, KTP:n valmentaja Joni Ruuskanen sanoo.

Ruuskanen ei kuitenkaan usko, että KTP syyllistyisi ottelussa ylilataukseen, vaikka ottelun panokset onkin viritetty äärimmilleen.

– Kyllä se kanavoituu pelaamiseen ja kaikkihan lähtee harjoituksista. Kenenkään ei tarvitse tehdä mitään ylimääräistä, Ruuskanen tuumaa.

KTP joutuu pelaamaan kärkitaiston ilman luottotoppariaan Sebastian Dolivo, joka sai varoitustilinsä täyteen JäPS-pelin tiimellyksessä.

– Meillä on hyviä vaihtoehtoja hänen paikalleen. Eiköhän keskikentältä joku putoa toppariksi, Ruuskanen sanoo.

Ruuskanen ja koko valmennusjohto on ollut tyytyväinen hiljattain joukkueeseen mukaan liittyneisiin Abdulkadir Said Ahmediin ja Faraz Ahadiin.

–Meillä oli Quincyn (Osein) lähdön jälkeen paikka keskikentälä lä auki ja ainakin edellisen ottelun perusteella Faraz tuntui ottaneen sen. Tässä on kuitenkin vielä kolme harjoitusta jäljellä ennen ensi maanantaita muillakin aikaa näyttää osaamistaan, Ruuskanen sanoo.

Ruuskanen vakuuttelee, että vaikka Kakkosen otteluita on jäljellä enää vain neljä, edetään maltillisesti peli kerrallaan.

– Peli kerrallaan mennään ja tämä seuraava peli onkin meille ensimmäinen finaali. Varmasti luvassa on hyvä ottelu, sillä PEPOkin on hyvä joukkue, joka meidän onneksemme pyrkii pelaamaan jalkapalloa eikä vain notkumaan omalla kenttäpuoliskolla, Ruuskanen kertoo.

Viisi yötä kärkipeliin! KTP–PEPO maanantaina 11.9. kello 18.30 Arto Tolsa -areenalla.