Jälkipelit Soittoruokala Karoliinassa

By 29/04/20142014
Myös tällä kaudella jokaisen KTP:n kotiottelun jälkipelit pelataan Soittoruokala Karoliinassa Puutarhakadulla. Eilen avausottelun voiton jälkeen paikalle tulivat iloiset Shane McFaul, Joni Mäkelä sekä tottakai molemmat maalit iskenyt Jussi Aalto.
Aalto kiitteli loistavaa yleisömäärää (2352) ja tunnelmaa, jonka edessä meno maistui todella hyvälle ja oli kiva pelata koko joukkueena hyvä peli. Tulevasta ensi viikon keskiviikon PK-35-ottelusta maalipyssy ennakoi myöskin kovaa peliä. Vaikka avauksessaan vantaalaiset voittivat yhden nousijasuosikin Ilveksen, niin “Geru” uskoo, että kotikentällä KTP hoitaa senkin kohtaamisen nimiinsä. “Vähän enemmän yleisöä vielä”, kuului Aallon lopputerveiset kotkalaisille.
Oulusta siirtynyt keskikentän kiitäjä Joni Mäkelä vastasi kyselyihin porua herättäneestä Areenan nurmen kunnosta:
– Tietenkin se aina vaikuttaa vähän pelaamiseen, mutta hyvin me hoidettiin homma, vaikka kenttä olikin vähän huonossa kunnossa. Ja tottakai se on sama molemmille.
Irlantilaisvahvistus Shane McFaul totesi, ettei peli ollut lainkaan helppo ja maalivahti Kert Kütt joutui pari kertaan venymään huipputorjuntoihin. KTP pystyi kontrolloimaan ja pelaamaan hyvää peliä läpi ottelun, vaikka kohtaaminen olikin tiukka. HIFK oli pakotettu tulemaan takaa-ajoasemassa rohkeammin toiselle puoliajalle, mutta pienillä taktisilla muutoksilla ja hyvällä puolustamisella ote ei karannut kotijoukkueelta.