Hyvävireinen Legirus Inter saapuu Kotkaan

By 04/06/20172017, Ennakot

ENNAKKO

KTP:n kausi jatkuu maanantaina 5.6. kotiottelulla FC Legirus Interiä vastaan. Ottelun voittaja nousee A-lohkon kakkospaikalle vain kahden pisteen päähän Klubi 04:sta. Kotkalaisjoukkue palasi voittojen tielle kaadettuaan edellisellä kierroksella paikalliskamppailussa Sudet maalein 2–0.

-Kyllähän se helpotti, sillä kolmen tasapelin jälkeen voitto viimein tuli. Pelkillä tasapeleillä ei tässä sarjassa pärjää, Sudet-kamppailun väliin jättänyt Driton Shala kertoo.

-Toinen puoliaika ei ollut joukkueelta erityisen hyvä. Pitää kuitenkin muistaa, että kenttä oli huonossa kunnossa ja se vaikutti meidän pelaamiseemme, koska tykkäämme pitää palloa maissa ja hallussamme, Shala jatkaa.

Reilu viikko sitten 20 vuotta täyttänyt Shala tekee paluun tositoimiin maanantaina ja kertoo viihtyvänsä Kotkassa.

-Ei mitään valittamista. Kotka on mukava kesäkaupunki ja joukkueeseenkin otettiin hyvin vastaan, Shala sanoo.

Maanantainen vastustaja Legirus Inter on äitynyt kovaan lentoon. Kahden hävityn ottelun jälkeen joukkue on voittanut kolme kamppailuaan peräkkäin maalierolla 7-0.

-Vastassa on varmasti vahva joukkue ja emme lähde tähän otteluun missään nimessä takki auki. Voitto on ainoa tavoite lähdettäessä tähän otteluun, Shala tuumaa.

Shala kertoo viihtyvänsä erinomaisesta Jallu Rantasen valmennuksessa. Entinen hyökkääjä osaa antaa hyviä vinkkejä hyökkääjille ja harjoiteltu pelitapa paranee koko ajan.

-Ei ole epäilystäkään, ettemmekö parantaisi koko ajan. Pelitapaan tulee koko ajan jotain pieniä uudistuksia. Se on ollut hienoa Jallun alaisuudessa, että olen saanut vastuuta ja saanut käyttää omaa luovuuttani, Shala iloitsee.

KTP-Legirus Inter maanantaina 5.6. kello 18.30 Arto Tolsa -areenalla.