Gasparin ja Celik KTP-paitaan

By 11/04/20172017, Uutiset

KTP on tänään solminut sopimukset kahden uuden pelaajan kanssa. Manel Subirats Gasparin on 30-vuotias espanjalaispuolustaja, joka pystyy tarvittaessa pelaamaan myös keskikentän eri rooleissa. Kaudella 2016 hän edusti Vantaalaista Legirus Interiä. Gasparinilla on takanaan yhdet harjoitukset KTP:n kanssa.

-Minulle tarjottiin sopimusta, ja olosuhteet tekivät vaikutuksen. Uskon että Kotka on minulle oikea paikka kehittyä edelleen pelaajana, Gasparin sanoo.

Gasparinin sopimus kattaa kauden 2017.

Toinen tuore sopimuspelaaja on virolahtelaissyntyinen Onur Celik, joka on ollut mukana KTP:n harjoitusringissä läpi talven, ja vakuuttanut otteillaan valmennusjohdon.

-Onurin sopimus on esimerkki seuran linjasta, jossa lähiseudun pelaajille halutaan antaa mahdollisuus näyttää kykynsä, toteaa KTP:n sihteeri Jukka Vilkki.

18-vuotias Celik on aiemmin edustanu KTP:tä junioritasolla. Kaudella 2016 hän pelasi kaakon kolmosta Haminan Pallo-Kissojen riveissä.

-Hyvin sujuneet harjoituspelit antoivat uskoa siihen että saan pelipaikan tulevalle kaudelle. Kakkosessa pelin tempo tulee olemaan huomattavasti kolmosta kovempi, Celik sanoo.

Celikin sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta sekä option kolmannesta.

Sekä Celikin että Gasparinin voi nähdä tositoimissa jo tulevana perjantaina, kun KTP kohtaa harjoitusottelussa Atlantiksen. Ottelu Arto Tolsa-Areenalla alkaa kello 11:30.