Flowplussassa varjoveikataan

Flowplus on KTP:n merkittävä yhteistyökumppani ja se näkyy myös joukkueen pelipaidoissa sekä Arto Tolsa Areenalla. Ympäri Suomea toimivalta yritykseltä löytyy toimipisteet 12 kaupungista. Suurimmat asiakkaat ovat energialaitokset sekä metsäteollisuusyhtiöt ympäri Suomen. Kotkan toimipaikka työllistää 30 henkilöä ja on liikevaihdoltaan Suomen suurin yksikkö.

Joukkueen kapteeni Ville Ropponen avaa hieman yritystoimintaa: ”Flowplus tarjoaa teollisuuden erikoisosaamista sisältävää kunnossapitopalvelua yrityksille. Pääpainona ovat teollisuuden venttiilit, pumput, sähkömoottorit ja niiden huolto, sekä uusmyynti että takuuhuollettujen laitteiden myynti. Flowplus on keskittynyt viime aikoina myös automaatiopuolen kehitykseen ja kunnon valvonnan seurantapuoleen”.
Flowplus on Ropposen sanoin: ”Nopea, joustava ja ammattitaitoinen kumppani äkillisiin, sekä jatkuviin asiakassuhteisiin”.

Jalkapallo on Flowplussan joukkueen jäsenille tärkeää. Tulosveikkauksessa joukkueen sisäinen WhatsApp käykin kuumana. Joukkue harjoitteli tulevia kotipelejä ja kilpailua varten veikkaamalla myös vierasotteluiden tuloksia, ja ilmeisen onnistuneesti. He kertovat, että Tulosveikkaus tuo KTP:n pelien seuraamiseen pientä lisäjännitystä. Ropponen toteaa myös, että kilpailussa on kyseessä sisäinen PR, minkä vuoksi kilpailulla halutaan saada lisää näkyvyyttä.

Flowplus Kotkan joukkue vasemmalta: Henry Putto, Jani Tuliniemi, Ville Ropponen (c) ja J-P Nuutinen