RAPORTTI

KTP palasi voittokantaan harmittavan Legirus-kotitappion jälkeen, kun se haki tärkeät kolme pinnaa FC Lahti Akatemialta lauantaina. Epätasaisella kentällä Lahden Radiomäellä pelattu ottelu päättyi niukasti 0-1 vierailijalle.

Ottelu ei tasollisesti noussut kovinkaan korkeatasoiseksi, mutta tärkein, eli kolme pinnaa saavutettiin. Avausjaksolla ei montaa tekopaikkaa nähty. KTP hallitsi kenttätapahtumia ensimmäisen puolituntisen, jonka aikana nähtiin myös ottelun ainoa maali. Hyvän ottelun jälleen keskikentän laidalla pelannut brassi Lucas Dos Santos harhautteli muutaman lahtelaispuolustajan ja laukoi pelivälineen maalin perukoille. Hieman ennen tauko oli KTP:llä jakson toinen hyvä paikka, kun Driton Shala pelattiin läpiajoon, mutta Miikka Mujunen Lahden maalissa pelasti tilanteen kulmaksi. Tauolle poistuttiin vierailijan 0-1 johdossa.

Toisella pelijaksolla ottelu jatkui tasaisena ja avauspuolikkaan tavoin ei maalipaikolla mässäilty. Kotijoukkue oli jaksolla hieman aktiivisempi, muttei onnistunut tasoittamaan ottelua. KTP ei kyennyt luomaan puolikkaalla kunnon paikkoja, mutta tämä ei kuitenkaan huolestuttanut pahemmin joukkueen päävalmentaja Jallu Rantasta -Aivan sama voitatko ottelun 1-0 tai 7-0, kolme pinnaa tulee joka tapauksessa. Olimme mielestäni tänään parempi joukkue kentällä ja ansaitsimme voiton, Jallu totesi. KTP:n tuoreet sopimuspelaajat Tuomo Turunen sekä Quincy Osei nähtiin molemmat kentällä. Osei pelasi täydet minuutit ja Turunen tuli tunnin pelin jälkeen loukkaantuneen Juho Nykäsen tilalle. Nykänen loukkasi reitensä ja vamman vakavuus selviää jatkotutkimuksissa.

KTP jatkaa pisteiden metsästystä lauantaina 17.6 , jolloin Arto Tolsa areenalle saapuu vieraaksi Järvenpään Palloseura. JäPS:n majailee sarjataulukossa lauantaisten otteluiden jälkeen heti KTP:n takana kuudentena. Joukkueiden ero on vain yksi piste. KTP:tä viime maanantaina nöyryyttänyt FC Legirus Inter nousi 3-0 voitollaan Järvenpäästä pisteellä lohkon kärkeen, tosin ottelun kakkosena olevaa Klubi 04:ää enemmän pelanneena.

KTP:n avaus: Koski, Tiago, Pasi, Dolivo, Manel, Dos Santos, Osei, Nykänen, Shala, Tarvonen, Jarju

Vaihdot : Nykänen > Turunen ja Jarju > Ikävalko

PELIPAIKKA

KTP TV