FC KTP:n naisjoukkue solmi uusia pelaajasopimuksia

By 21/12/20192019, Uutiset

FC KTP:n naisjoukkueen sopimuspelaajien määrä kasvoi jälleen muutamalla pelaajalla. Sopimuksen tehneiden joukossa on sekä viime kaudelta tuttuja pelaajia että pari uutta tuttavuutta. Joukkue on nyt tauolla yhteisharjoituksista. Treenaaminen ei kuitenkaan ole keskeytyksissä, sillä pelaajilla on henkilökohtaiset ohjelmat, joita noudattavat.

Yhteistreenit alkavat jälleen 6. tammikuuta. Siitä alkaakin sitten kolmen viikon valmistautumisjakso Suomen Cupin lohkovaihetta varten. FC KTP:llä kävi hyvä arpaonni lohkovastustajia arvottaessa. Samaan lohkoon satuivat Naisten Liigan nelonen Tikkurilan Palloseura (TiPS) sekä hallitseva Suomen mestari Helsingin Jalkapalloklubi (HJK). TiPs:n joukkue kohtaa 25. tammikuuta Vantaalla ja HJK:n kotona Arto Tolsa Areenalla 1.2.2020 klo 13.00.

Heta Anttila tulee FC KTP:n naisjoukkueeseen Haminasta. Heta on tällä hetkellä joukkueen nuorin pelaaja. Hän halusi tulla naisjoukkueeseen oppimaan lisää jalkapallosta. Heta haluaa haastaa itsensä pelaajana. Harjoitteleminen ja pelaaminen naisjoukkueessa, jossa kaikki ovat vanhempia ja kokeneempia, tuo isoja haasteita. Samalla hän joutuu pistämään parastaan jokaisessa tapahtumassa. Tämä jos mikä on toimimista oman mukavuusalueen ulkopuolella. Siinä on myös samalla iso riski siihen, että pelaaja kehittyy. Hetan omin pelipaikka löytyy keskikentän keskustasta.

Silja Avikainen joutui jättämään kauden 2019 kesken. Sarjan puolivälissä sattunut ikävä loukkaantuminen vei tämän maalitykin pois pelikentiltä noin 10 kuukaudeksi. Nyt kuntoutuminen on edennyt erittäin ripeästi. Silja voi jo olla rajoitetusti mukana joukkueen palloharjoituksissa. paluuta kentille on lupa odottaa jo huhtikuussa 2020. Viime kaudella tämän tehohyökkääjän tekemät 19 maalia ovat hyvänä tavoitteena kaudella 2020.

Sara Korpela toimi joukkueen kapteenina menneellä kaudella. Taistelijan ilmentymänä Sara on erittäin arvokas pelaaja joukkueelle. Keskuspuolustajana viihtyvä Sara ei jätä yhtään tilannetta kesken, vaan painaa aina täysillä loppuun asti. Vaikka välillä jotakin paikkaa vähän kolottaisikin, niin peli jatkuu. Hoidetaan sitten taiston tauottua kolhut kuntoon.

Nelli Parikka on uusi tuttavuus FC KTP:n joukkueessa. Imatralta kotoisin oleva puolustaja haluaa kehittyä edelleen jalkapalloilijana. Hänellä on kokemusta myös muista pelipaikoista. Viime kausi meni PEPO:ssa. Nelli on tunnollinen ja ahkera harjoittelija. Talvikaudella Nelli harjoittelee viikolla IPS:n B-poikien kanssa ja viikonloppuisin hän on Kotkassa joukkueen mukana.

Roosa Päivähonka pelasi viime kaudella naisjoukkueen keskikentällä. Välillä hän pelasi keskustassa ja välillä laidassa. Roosa on taitava ja ikäisekseen vahva pelaaja. Hän pystyy suojaamaan palloa hyvin ja pystyy ohittamaan 1v1 tilanteissa. Roosa kuuluu joukkueen nuorisokaartiin ikänsä, muttei otteidensa perusteella.

Ilona Repo on toinen uusista imatralaisista pelaaj ista FC KTP:n naisten edustusjoukkueessa. Nellin tavoin tämä vasenjalkainen puolustaja matkustaa viikonlopuiksi Kotkaan. Arkisin harjoittelu tapahtuu Imatralla poikien kanssa. Ilonan pelipaikka löytyy vasemmalta puolelta kenttää. Häneltä luonnistuu sekä puolustajana että laitapelaajana pelaaminen.