FC KTP:n kotiotteluiden jälkipelit Ravintola For You:ssa!

Vuosia kestänyt yhteistyökumppanuus KTP:n ja Ravintola For You:n välillä syvenee, kun kotiotteluiden jälkipelit siirtyvät For You:n tiloihin kaksivuotisella sopimuksella. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia otteluiden päätyttyä ja tilaisuudet juontaa Timi Rokka. Paikalle saapuu kaksi KTP:n pelaajaa tai valmentajaa, ja varsinaisen haastattelun jälkeen myös yleisö pääsee kysymään tiukkoja kysymyksiä.

Jälkipelit tarjoillaan sään salliessa ulkona ravintola For You:n juuri laajennuksen kokeneella terassilla, josta löytyy mahtavat puitteet jälkipeleille. Terassi tarjoaa nykyisellään tuplaten asiakaspaikkoja entiseen verrattuna ja terassin kulmalta löytyy kesällä myös Arto Tolsa Areenalta tuttu fanikoppi, lahjana KTP:ltä. Terassitiski avaa luukkunsa kesäkuun alussa, tuoden asiakkaille taas jotain uutta.

Jälkipelien siirtyminen ravintola For You:n tiloihin oli helppo päätös, sillä ravintola on toiminut jo kaksi vuosikymmentä KTP:n fanipaikkana, johon tullaan ennen ja jälkeen otteluiden. Jälkipeleillä For You haluaakin tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaisen palvelu- ja fanikokemuksen.

”For You lanseeraa jälkipelien myötä tuotteisiinsa myös KTP:n nimikkopizzan, josta niin pelaajat kuin asiakkaat pääsevät nauttimaan. Jos jälkipelit tuovat laajasti kiinnostusta, niin se tarjoaa mahdollisuuden kehittää palveluja entisestään.”, toteaa ravintoloitsija Yrjö Piirainen.

Ravintola For You näkyy vahvasti myös Arto Tolsa Areenalla. Muun muassa puoliaikojen avauspotkut annetaan For You:n keskiympyrästä.

Tervetuloa seuraamaan FC KTP:n jälkipelejä Ravintola For You:hun torstaista 10.6.2021 alkaen!