FC KTP:n ja Kotkamills Oy:n yhteistyö saa jatkoa

By 24/02/20152015

FC KTP ja Kotkamills Oy ovat solmineet Veikkausliiga-kautta 2015 koskevan pääyhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimuksen myötä tulevallakin kaudella raitapaidan hihaa koristaa Kotkamillsin logo.

”Kotkamills Oy tekee yhteistyötä Veikkausliigaan nousseen FC KTP:n kanssa tukeakseen perinteistä kotkalaista urheilulajia ja innostaakseen osaltaan lapsia ja nuoria liikunnan pariin. Tehdaspaikkakunnalla jalkapallo on pysynyt yhtenä suosikkilajeista, ja uskomme, että tulevalla liigakaudella kotiottelut keräävät entistäkin suuremman yleisön seuraamaan kotijoukkueen menestymistä sarjassa”, kommentoi yhteistyön taustaa Kotkamills Oy:n viestintäpäällikkö Johanna Mäkelä.

FC KTP:n toimitusjohtaja Riku Tapio on mielissään syntyneestä sopimuksesta, ja yleisestä tilanteesta yhteistyökumppanuusneuvotteluissa.

”Olemme tämän sopimuksen myötä jälleen valmiimpia tulevaan kauteen. Hommia on vielä runsaasti edessä, mutta on ollut ilo huomata, että vallitsevasta taloudellisesta tilanteesta huolimatta yritykset ovat suhtautuneet positiivisesti yhteistyöhön kanssamme.”

Kotkamills Oy

Kotkamills on vastuullinen kumppani, joka valmistaa innovatiivisia, uusiutuvasta luonnonvarasta, puusta, kehitettyjä tuotteita. Tuotebrändejämme ovat korkealaatuiset erikoislaminaattipaperit Absorbex® ja Imprex®, korkeabulkkinen painopaperi Solaris® sekä ekologiset puutuotteet. Tuotteemme ovat ympäristöystävällisiä, kierrätettäviä ja turvallisia käyttää.

Lisätietoa www.kotkamills.com.