FC KTP:llä sopimukset kuuden pelaajan kanssa – kolmen kanssa sopimus purettu

By 12/11/20152015

Ykköseen 2016 valmistautuvalla FC KTP:llä on ensi kaudeksi sopimus tällä hetkellä kuuden pelaajan kanssa. Pelaajasopimustilanteeseen vaikutti seuran tippuminen Veikkausliigasta kuluneen kauden päätteeksi.

Ensi kaudella vihreävalkoisissa raitapaidoissa pelaavat viime kauden joukkueesta maalivahdit Jere Pyhäranta ja Sauli Kilpeläinen, puolustajat Giorgi Ositashvili ja Juuso Salonen sekä keskikenttäpelaajat Aleksi Tarvonen ja Valeri Minkenen.

Hyökkääjä Samuli Kaivonurmen kanssa seuralla on sopimus kaudesta 2016, mutta tilanne sopimuksen jatkumisen suhteen on vielä tällä hetkellä auki.

–       Tilanne on tosiaan auki. Sopimukseen liittyy tiettyjä yksityiskohtia, jotka vaikuttavat jatkoon. Katsotaan asia rauhassa yhdessä pelaajan kanssa, ja palataan tähän sittemmin, kommentoi sopimusasiaa FC KTP:n toimitusjohtaja Riku Tapio.

Seura on purkanut alkujaan ensi vuodenkin kattavista sopimuksista kolme. Sasha Anttilainen, Andrew Lewis ja Ilari Äijälä eivät jatka KTP:ssä 2016.

–       Toivomme heille hyvää jatkoa ja kiitämme heitä seuralle antamastaan panoksesta. Purkamisissa oli ensisijaisesti kysymys taloudellisesta sopeuttamisesta ja toiseksi pelaajien omista tilanteista, ja tavoitteista urien suhteen, Tapio kiittelee.

 

Pelaajaneuvottelut käynnissä – uutisia lähiviikkoina

KTP on aloittanut kauden 2016 rakentamisen niin joukkueen kuin yhteistyökumppanuuksienkin osalta.

–       Vielä asiat eivät näyttäydy juurikaan ulkopuolisille, mutta töitä tehdään koko ajan, Tapio vakuuttaa.

Seura käy keskusteluja aktiivisesti edellisen kauden pelaajien ja mahdollisten uusien hankintojen kanssa. Tässä vaiheessa mahdollisia pelaajia ensi kaudeksi on runsaasti.

–       Keskustelemme ja pidämme aktiivisesti yhteyttä monien viime kauden pelaajiemme kanssa. Lisäksi keskustelut on avattu monien uusien pelaajien suuntaan. Tässä vaiheessa pidämme pöydällä mieluummin liikaa kuin liian vähän nimiä.

–       Kerromme heti sopimuksista, kun konkreettista kerrottavaa on. Varmastikin lähiviikkoina, Tapio päättää.

 

KTP:n päävalmentajana kaudella 2016 jatkaa Sami Ristilä.