Ennakko: Tyyskä varovaisen toiveikas paluustaan

By 06/10/20172017, Ennakot

Taannoisessa Kultsu-ottelussa kylkensä loukannut keskikenttäpelaaja Marko Tyyskä on joutunut olemaan sivussa kahdesta edellisestä ottelusta. Tyyskä on odottavaisella kannalla siitä, että pystyykö hän vielä pelaamaan tällä kaudella.

 

–Olisihan sitä kiva olla jo mukana ja harmittaaahan tämä. Jos olisin saanut valita, olisin ottanut tämän vamman alkukauteen tai en olisi ottanut ollenkaan, Tyyskä huokaa.

 

–Onhan tämä mennyt koko ajan parempaan suuntaan, mutta en ole ottanut paineita sen suhteen, pystynkö vielä pelaamaan. Parhaassa tapauksessa pystyisin pelaamaan jälkimmäisessä osaottelussa, mutta toipuminen on täysin herran hallussa, hän jatkaa.

 

Tyyskä kuuluu KTP:n edustusmiehistön kokeneeseen kaartiin. Onko luottoratsu ottanut muuta roolia joukkueen sisällä, kun on joutunut olemaan sivussa edellisistä otteluista?

 

–En ole puuttunut joukkueen tekemisiin. Kaikilla pelaajilla on tavoite selvillä, eikä tässä tarvitse alkaa muistutella, mistä tässä pelataan. Kaikki pelaavat tällä hetkellä vain voitosta, Tyyskä sanoo.

 

Lauantaisessa kotiottelussa vastaan asettuu AC Kajaani, joka voitti Kakkosen C-lohkon. Vastustaja on Tyyskällä sangen vieras.

 

–En ole nähnyt yhtään heidän peliään, mutta kuullut heidän olevan suoraviivaisia, jolla on iso target-hyökkääjä ja nopeat laiturit. Varmasti saamme vielä joukkueesta lisätietoa. Meidän ei pidä kuitenkaan liiaksi miettiä heidän tekemisiään, vaan päähuomio pitää olla omassa tekemisessä, Tyyskä huomaa.

 

KTP–AC KAJAANI. Ykkösen nousukarsinta lauantaina 7.10. kello 18 (HUOMIO AIKA!) Arto Tolsa –areenalla.