Ennakko: TPV-KTP

KTP matkaa jalkapallovuoden 2019 viimeiseen Ykkösen otteluun Tampereelle. Vastaan Tammelan stadionilla asettuu jo Kakkoseen putoamisen varmistanut Tampereen Pallo-Veikot. KTP:n loppukauden tavoitteekseen asettama kolmossija on täysin omissa käsissä, lähimmän uhkaajan Jaron ollessa kahden pisteen takamatkalla. Jaro kohtaa omassa kotiottelussaan AC Kajaanin.

TPV:n kohtalon ottelu ennen maaottelutaukoa päättyi kirvelevään yliaikatappioon Myllykoskella. Tällä tulokselle MYPA karkasi neljän pisteen tavoittamattomalle etumatkalle tamperelaisiin nähden, joten KTP:tä vastaan TPV pelaa ainoastaan kunniastaan. Neljän tappion jälkeen punapaidat haluavat kuitenkin varmasti päättää kautensa voittoon.

KTP sai Ykkösen viimeisellä kolmanneksella pelinsä kulkemaan, ja se lupaa hyvää myös ensi kautta ajatellen. Viimeisessä ottelussa monet pelaajista haluavat varmasti myös näyttää että ovat jatkosopimuksen arvoisia. Tappiottomia otteluita on alla jo kuusi kappaletta, ja jos joukkueen runko saadaan säilytettyä, on KTP:n iskukyky ensi kaudella maksimissaan jo alkukaudesta. Tiedotuskahveja ensi kauteen liittyen saatetaan keitellä jo ensi viikolla, seuran toimistolta kuiskutellaan.

Vaikka taustoissa valmistellaan jo täyttä häkää ensi kautta, on pelaajien ja kannattajien keskittyminen sunnuntain TPV-ottelussa. Poissa Tampereen matkalta ovat Taaniel Usta, Anton Eerola, Tuomas Ollila ja Paulo Martins. Ottelu Tammelan stadionilla alkaa kello 14:00.