Ennakko: KTP:n kotikausi pääsee käyntiin

By 13/05/20182018, Ennakot, Uutiset

KTP saa ensi maanantaisessa kotiavauksessaan vastaansa helsinkiläisjoukkueen Klubi 04:n.

Vihreävalkoiset on aloittanut kautensa kahdella vierasottelulla. Ensimmäisessä ottelussa EIF oli niukasti parempi maalein 1–0, mutta seuraavassa ottelussa AC Kajaani kaatui komeasti 3–1.

 

Molemmista otteluista sivussa ollut Aleksi Tarvonen palaa kotkalaisten kokoonpanoon maanantaisessa ottelussa. Sairastelun vuoksi kolme viikkoa sivussa ollut hyökkääjä on pystynyt osallistumaan nyt muutamiin harjoituksiin ja on valmiina tositoimiin.

 

–Totta kai tässä on hyvät fiilikset, kun pääsee jälleen pelaamaan. Vaikka pari ensimmäistä ottelua jouduinkin katsomaan vain television välityksellä, on kunto ja itseluottamus tapissa. Hinku kentällä on kova ja tavoitteenani on jatkaa siitä, mihin preseasonilla jäin tuomalla omat vahvuudet peliin mukaan, Tarvonen sanoo.

 

HJK:n kakkosjoukkueena tunnettu Klubi 04 koostuu pääasiassa nuorista ja nälkäisistä pelaajista. Klubi 04 on aloittanut kautensa KTP:n tapaan voitolla ja tappiolla. Kahdella kotiottelulla aloittanut helsinkiläisvoitto taipui aluksi Jarolle maalein 0–2 ja sitten JJK kaatui maalein 2–1.

 

–Klubi on nuori ja taitava joukkue, joten ehdottomasti fyysisyydellä ja kokemuksella voimme vastata heidän vahvuuksiinsa. Sitten pitää vain pitää oma pää puhtaana ja iskeä munkkia pussiin, Tarvonen hymähtää.

 

KTP haluaa tarjota kotiyleisölle viihdyttävän ottelun. Tarvonen toivoo yleisön löytävän lehtereille.

 

–Hyvän kelin lisäksi tarjolla on hyvätasoinen Ykkösen ottelu, josta ei varmasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu, Tarvonen toteaa.

 

Nähää Tolsal!

 

KTP–Klubi 04. Maanantaina 14.5. kello 18.30 @ Arto Tolsa -areena.